Najdi forum

Spoštovana!

Sam se moram nekomu zaupat, kr ne morem tega držat v seb ter dans sploh zarad tega spat ne morem.
Nevem al je to ista oseba, čeprav jo sumim.
No zadeva je tko. Nekako nisem spoznal prave v realnem življenju, vsaj trenutno nekaj časa ni preskočila nobena iskra. Mogoče zaradi dela, interesov.
Pred letom sem se odločil, da grem celo na spletni portal poskusit spoznat več drugih punc. Z eno sm se bolj akrivno pogovarjal, smsi, ko sm jo hotel poklicat se ni javila, bilo mi je čudno ter nisem nadaljeval pogovora. Za hec sem to številko poklical kasneje ter ni več obstajala, profil pa tudi ne.

No letos sm imel nekaj časa, ter sem bil par tednov na portalu z enakim vzdevkom. Sicer sem že pozabil kako, mislim, da je eno dekle z mano sprva navezalo stik, v glavnem začela sva si pisat. Jz sem se mal izpostavil z sliko že prej.
No in vedno več sva si pisala, nevem al se je meni zdelo, ampak ujela sva se neverjetno, neverjetno.
Sm si pisal z drugimi ter tu drugače, vednar se nikoli nisem tako ujel z nekom. Pisala sva si in pisala, vedno daljše mejle, naslednji dan bi se morala dobiti v živo, zmenila sva se, da se dobiva na kavi,…

Sicer nisem pristaš takšnega načina spoznavanja, ampak tokrat pa ne vem, celo verjel sm, da bom spoznal zanimivo žensko, bila mi je simpatična po slikah,…Pol pa mi prbije ob 10.00 zvečer.
“hej, jutri žal ne bom morala prit,.. oprosti
lepo se mej.”
Sledi izbris njenega profila na portalu ter takoj je izbrisala njen (al njegov, čudno mi je, čeprav ne vrjamem, da bi tip lahko to pisal) email naslov(ne da se poslat maila). Preprosto mrknila je.

Mislim kak zlobno je to do mene, do mojih čustev, da te nekdo tko privabi blizu, se odpreš, pol te pa tako grdo odreže, brez pojasnila, sploh nisem vedel kaj za boga??? To je pa res grdo ter žalostno, da ljudje to delajo, vsaj pojasnilo bi si zaslužil. Počutim se besno na to osebo, kak se igra tko z človekom ter me ma tako za bedaka. Kak naj še zaupam ženskam al kdorkoli je to bil. Mislim zdj vsj vem, da portal ni prava pot, čeprav sm si rekel zakaj pa ne, mogoče pa, naj poskusim pol pa tkole dobim no, ma mislim sj nevem kaj bi rekel no.
Sj ne vem al bi se smejal takem dejanju al jokal. Problem je da se mi je parkat to podobno ponovilo ter mi je sumljivo no, da je kakšna užaljena oseba vzadaj, sam če bi mi vsaj povedala zakaj? Ne pa tko kr.
Portali ja, hah, ne hvala. Ne razumem.

Še ena manipulatorka? 🙂 Pa kaj je zdaj to, kakšni fantje hodijo sem? Vsi ene žrtve deklic, ki se igrajo s čustvi.
Ja meni je enkrat tudi en ves poduhovljen jokcal kako da ga je ena zafrknila,da niti prišla niti na dogovorjeni zmenek, poniknila. Nisem bila jaz tista, da ne bo pomote. Čez čas pa je oni meni naredil nekaj podobnega. Mrknil. Se po daljšem obdobju vrnil in naletel na zaprta vrata. In kaj naj zdaj, jočem, kako uboga sem? Ali se bo mogoče on prišel jokat sem, kako ubogi je, ker potem mi je vendar izpovedal čustva, mene pa ni več zanimalo?
Nekdo je tukaj govoril o empatiji. No, to je pomanjkanje empatije. Vidiš samo svojo bolečino, ne vidiš tuje…

Ne vem, meni se kaj takega nikoli ni zgodilo in sem spoznal kar nekaj deklet preko spleta (smo se dobili v živo). Jaz bi rekel, da zadevo prehitro zagrabiš za preresno ali pa preprosto narobe oceniš osebo na drugi stani oziroma veliko preveč pričakuješ od nje. Razočaranje je potem toliko večje in razumljivo.
Seveda so je kdaj zgodilo, da je katera odpovedala, prestavila ali mrknila ampak na koncu smo se nekako vedno pogovorili oziroma pojasnili stvari.
Punce včasih preprosto ne povejo direktno, zakaj tako zginejo, ponavadi pa je to zato, ker niso dovolj prepričane v osebo na drugi strani, je ne želijo užalit (čeprav nekoga lahko užalijo tudi s tem), se ustrašijo oziroma jih ni dovolj pritegnilo ali pa že vmes pride kakšna druga oseba. To je pač potrebno vzet v zakup. Dopisovanje samo ne pomeni nič, dokler se z osebo nekajkrat ne srečaš v živo. Tisto neverjetno ujemanje je samo plod tvoje domišljije in previsokih (nerealnih) pričakovanj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si ti mona ali odrasel moški?

Če si moški, ravnaj kot moški. Če si mona, odrasti in postani – moški.

Welcome to the internets! 🙂

Besede so poceni, hudičevo poceni… Še posebej čez nekaj tako abstraktnega in brezosebnega kot je internet (dobri stari snail mail je že precej drugačna kategorija).

To je pač napaka, da se pustiš čustveno navezat na eno serijo zankcev na zaslonu, ki so prišli iz neke črne škatlice in jim manjka ene 90% sporočila.

Good luck in ne mislit, da sta ta dva dogodka nekaj posebnega, ker nista.

Pa ti, Marko, si kdaj “mrknil”?

“Še ena manipulatorka? 🙂 Pa kaj je zdaj to, kakšni fantje hodijo sem? Vsi ene žrtve deklic, ki se igrajo s čustvi.
Ja meni je enkrat tudi en ves poduhovljen jokcal kako da ga je ena zafrknila,da niti prišla niti na dogovorjeni zmenek, poniknila. Nisem bila jaz tista, da ne bo pomote. Čez čas pa je oni meni naredil nekaj podobnega. Mrknil. Se po daljšem obdobju vrnil in naletel na zaprta vrata. In kaj naj zdaj, jočem, kako uboga sem? Ali se bo mogoče on prišel jokat sem, kako ubogi je, ker potem mi je vendar izpovedal čustva, mene pa ni več zanimalo?
Nekdo je tukaj govoril o empatiji. No, to je pomanjkanje empatije. Vidiš samo svojo bolečino, ne vidiš tuje…”

Ah bedarija. Očitno si ti ena teh manipulativnih ubogih žensk, ki svojo bolečino stresajo na druge, si vse o seb napisala v postu. Žalostno. Neki posplošuješ o drugih. Ravno to je narobe s tem svetom, kr je vse kr jokcanje, s tem pa se opravičuje gnilo obnašanje drugih.

“Punce včasih preprosto ne povejo direktno, zakaj tako zginejo, ponavadi pa je to zato, ker niso dovolj prepričane v osebo na drugi strani, je ne želijo užalit (čeprav nekoga lahko užalijo tudi s tem), se ustrašijo oziroma jih ni dovolj pritegnilo ali pa že vmes pride kakšna druga oseba. To je pač potrebno vzet v zakup. Dopisovanje samo ne pomeni nič, dokler se z osebo nekajkrat ne srečaš v živo. Tisto neverjetno ujemanje je samo plod tvoje domišljije in previsokih (nerealnih) pričakovanj. “

Ma sj sm doskrat pisal ter se je vidlo, nič ni plod moje domišljije ter mojih pričakovanj, če mi ženska cela navdušena piše taka dolga pisma, redno, sj se vid od reakcije človeka, če mu je al pa mu ni, sj nism slep, pol pa 360 turn, WTF, sj se kr vid no.

“Si ti mona ali odrasel moški?

Če si moški, ravnaj kot moški. Če si mona, odrasti in postani – moški. “

To vprašanje bi jz postavil teb.Oh ne jz sm čist pošlihtan odrasel moški, pošlihtan nimajo tisti, ki nimajo niti jajc rečt zakaj ter jasno ter zgasnejo. Sj mi je žal, da sm kj sploh napisal, taki forumi so pol sam za sproščanje anonimnih frustracij še nadaljne.

@Markiz
, no sj sm človk, sm se pač zmotil, kva ne smem nardit napake? Pizda sj nism popoln, ti pa tud ne.. Sicer pa boli me, se mi ne da cajta zgubljat tle. Internetno dopisovanje je pa podn.

Sj zdj si ne mislim pisat prek neta, si nikol skor nism, razn jih, fax, hec, nuja, druga pa nima smisla.
Ah bit fer do ženske, ne, jebat v glavo.

Nisem ne manipulativna ne uboga, še manj ženska v bolečini. Če bi hotele ženske jokat za vsako negativno izkušnjo, ki jo doživijo na virtualni tržnici, bi lahko skozi neprekinjeno jokale. 🙂

Tebi pa svetujem, da se drugič “odpreš” kvečjemu tistemu, ki ti bo ob tem pripravljen gledat v oči. To še otroke učijo kako je z zaupanjem in internetom.
Če misliš, da je ta tvoja to naredila na grd način, potem res še nisi videl kako je, ko ti kdo to naredi na zares grd način.
Tako kot je prišla je tudi šla. Če se niti v živo nista spoznala, se res ni dolžna poslavljat na dolgo in široko. Lahko bi se. Ampak če se ni in če niti nimaš nobenega njenega oprijemljivega kontakta, pa tudi ni treba zaradi tega točit krokodiljih solz. Je še veliko dosti hujših stvari od tega v lajfu.

za nekdo27

ja, to so dejstva, ki jih omogoča komuniciranje na daljavo, vedno lahko enostavno mrkneš brez opravičila, pojasnila…to spada zraven k tovrstnem načinu spoznavanja ljudi, splet to omogoča enostavno, preprosto naredit – morda je bila dekle v zvezi in je se je s tabo pogovarjala iz dolgčasa, potem pa je postalo preresno in se je ustrašila..

s tem, da tega večina ne dela in da poskušajo normalno komunicirati tudi preko spleta, da se tudi poslovijo, napišejo vsaj nekaj besed

tudi to drži, da mnogi znajo mrknit tudi v realnem življenju (vendar je to malo težje narediti in moraš imeti bolj trdo kožo

tako, da se ne splača sekirat, je pa res, da ni prijetno

žalovat za človekom, ki ga nše sploh nisi videl v živo, pa tudi nima smisla

New Report

Close