Najdi forum

gorsko kolesarjenje

seveda, okrog tri ure krog do doma :)) pol pa velja za dolino, saj tud pa asfaltu ni tko švoh čez Praproče da nou treba čist naokrog… ta gorenjska je zoprna za kolesart, pol izleta je skoraj zmerom klanc :))))

Sorry, ampak jez rabim podnapise. Kje so Praproče se mi niti ne sanja, aja bom zdej pogledala na zemljevid. Aja kaj pa si mislil s tem:” pol pa velja za dolino?”
Čist tko mimgrede, brez klancov ni užitkov.

A ne bi blo bolše it kr na eno kavo?

Sorry, ampak jez rabim podnapise. Kje so Praproče se mi niti ne sanja, aja bom zdej pogledala na zemljevid. Aja kaj pa si mislil s tem:” pol pa velja za dolino?”
Čist tko mimgrede, brez klancov ni užitkov.

A ne bi blo bolše it kr na eno kavo?

sem mislu da te klanci motjo 🙂 v mislih sem mel krog Begunje – pod gorami – Praproč – Ljubno – Srednja Dobrava – Lancovo – Bodešče pa nazaj na Bled, saj ni čisto brez vzponov

Če to misliš za jutri, povej samo kdaj in kje se dobiva. Po mojem zna bit vreme še kr. Aja sam slišala sm, da je cesta Lanco Kamna gorice nekej zaprta. Mogoče obstaja tudi plan B. Cao in lep pozdrav

ob pol treh pred kinom na Bledu (nasproti črpalke)?

Torej misliš pri GG-ju?

a to je to? 😉

Maš kakšen rezerven plan za dons popoldne?

mislš da bo dež? še nič, pa ti?

Vreme je čudno. Kaj bo pa še ne vem? Vsekakor za kam deleč sploh ne vem če je. Sem še neopredeljena in kakam.

tudi jaz ne bi bil preveč rad moker, mogoče bo pa jutri boljše… drgač bom pa mal zabušaval :)) lahko se pa slišiva po telefonu, če mi zaupaš mail ti pošljem številko

Kaj pa če bi blo to rajši obratno? Lepo prosim

če ti bolj ustreza 🙂 ni problema, moj mail je itak skoz napisan zraven

Dobr način za dobit ga. Ampak problem je v tem, da jaz in računalnik nisva najboljša prijatla. Zato prosim:
– napiši mi potek kako in kaj najti
– preprosto napiši naslov.
Raje bi alinejo 2.
Hvala in lep pozdrav.

ok, ok, drugače samo klikneš na moje ime pa se ti odpre email

moj mail je: [email protected]

Kva, a zdej si se pa kr zgubu?

New Report

Close