Ja če bo sobota lepa (napoved je bolj slaba – za čez viokend) se lahko kam odpeljemo. Samo ne bi bla pa rada ponovno stuširana. Pa maš kakšen predlog za kakšno luštno turco (izvzemi Pokljuko!).
Glede plezanja pa tako, vem da alpinisti taki in dugačni izkoristite vsak lep dan da preplezate kakšno smer v kakšni steni. Ampak sorry nočem te razočarat glede vremena je bolj tko.
Ja a je treba predlagat same take variante, kjer moraš najprej gont v hrib. Mogoče bi pa jest rada še kakšno cestico po ravnem. Sej ne da ne zmorem. No pa tud Pokljuka se mi ni zamerla. Grem se pa takoj vozit po pokljuških cesticah. Res pa je, da jo moraš dobro poznat, ker se lahko zelo hitro zgubiš. Če jo poznaš mi greš lohk za spremstvo in za vodnika.
… in Streseno dolino brez problemov vso pregoniš, z zelo dobrim povprečjem, z merilcem srčnega utripa in si ena dve na Kleku ….
Ej, a sem še kaj pozabla dodati k opisu???
Mi je ta dolinca znana, ampak samo enkrat sem šla tm skoz na Pokljuko, pa še to samo zaradi trme. Moški spol je namreč ugotovil, da ta pot ni za nas, pa je blo potrebno ovreči to trditev. In je usprelo! Ampak ne vem, če bi šla še enkrat.
Jasno da, krogci po dolini si mi bolj pri srcu.