Najdi forum

gorsko kolesarjenje

Pridite vsi skupaj v Savinjsko dolino, pa vas popeljem na lepo turo – izlet.

To bi blo super, sam še za dan pa uro se mormo zment, lahko pa prideš tudi k nam na gorenjsko na kakšen potep, pa fajn bi blo vedt dolžino izleta, tako da lohk vsak ocen če je sposoben to odpeljat…

Ja z se vozim, saj za večino poti ni ravno potreben, za kakšne spuste pa pride prav, pa po kolovozih gre tudi laže…

Odkod pa si? Jaz sem z okolice Bleda.

Jaz bi se kr prdružla, seveda če ne bi bila tura pretežka in predolga. Tko nekak 50, 60 km sem še sposobna prevozit. Cao

Aja, Iztok povej no ker letnik rojstva si, da nam na koncu odkrila, da sva bila še clo sošolca. No upam da veš skot sem približno

Ja kje si pa hodil oziroma vozil čez vikend, sorry nal sem radovedne sorte

Ah, ta konec tedna nisem bil nič na kolesu, plezal sem v Paklenici. Je že tako če se ukvarjaš z več športi da vsega ne uspeš 🙁

Letnik povem ko se srečava :)) odkod pa si? na žalost sem slab v ugibanju 🙁 Radovljica, Bled mogoče?

Vao a spadaš med hude alpiniste? Vseedno pa lahko poveš, če je na morju kaj novega. Jaz bi šla kr nazaj na morje.

No ok. sem z Bleda, v katero okolico Bleda pa spada tvoje domovanje?

mal više gor, s Kočne

Na morju je še kar fletno, še kar toplo, voda je pa tud še solidno topla, drgač sem pa bolj plezal kot kaj drucga počel. Nism čist hud alpinist, čeprav kar dost plezam, še rajš pa turno smučam

Zdej sem pa ostala popolnoma brez besed. Še sama ne vem zakaj.
Če potegnem pod vsem tem kar do sedaj vem črto, ugotovim, da si popolnoma zaposlen športnik. A ti ostaja mogoče drobec časa še za kaj drugega?

Seveda :)) včasih še za kakšn tenis al pa badminton (hecam se) pa služba…. res pa je da prav veliko časa ne ostane. Imaš mogoče kakšno dopoldne ta teden čas za kolesarjenje?

Če v ta teden uvrščaš še soboto in nedeljo bi se dalo kaj zmenit. Mislim čist tko je v nalepšem delu dneva moram bit v službi. No sej hudga mi ni, samo za kolo itd. ostanejo navadno le poznopopoldanske ure (ena ali dve). Zdej pa reč…

Tudi z mano je tako, ta teden delam popoldan, dan pa je že prekratek, lahko v soboto, v nedeljo grem verjetno spet plezat če bo vreme.

Sicer imam tudi delovno soboto, toda že ob dvanajstih bom doma tako da ostane še dovolj časa

Ja če bo sobota lepa (napoved je bolj slaba – za čez viokend) se lahko kam odpeljemo. Samo ne bi bla pa rada ponovno stuširana. Pa maš kakšen predlog za kakšno luštno turco (izvzemi Pokljuko!).

Glede plezanja pa tako, vem da alpinisti taki in dugačni izkoristite vsak lep dan da preplezate kakšno smer v kakšni steni. Ampak sorry nočem te razočarat glede vremena je bolj tko.

pokljuka se ti je zamerila? kaj pa mežaklja, al pa jelovca? tudi jaz ne maram biti moker :))

fajn je it plezat, samo zdaj bo že mraz, v poštev pridejo kakšne južne stene al pa primorska..

Ja a je treba predlagat same take variante, kjer moraš najprej gont v hrib. Mogoče bi pa jest rada še kakšno cestico po ravnem. Sej ne da ne zmorem. No pa tud Pokljuka se mi ni zamerla. Grem se pa takoj vozit po pokljuških cesticah. Res pa je, da jo moraš dobro poznat, ker se lahko zelo hitro zgubiš. Če jo poznaš mi greš lohk za spremstvo in za vodnika.

Po tistih potkah se nisem nič vozil 🙁 običajno grem skozi streseno dolino na Klek pa po stari pokljuški cesti nazaj, al pa čez v Bohinj ..

Lahko pa narediva kakšn krog po dolini, al pa prot Tržiču

… in Streseno dolino brez problemov vso pregoniš, z zelo dobrim povprečjem, z merilcem srčnega utripa in si ena dve na Kleku ….
Ej, a sem še kaj pozabla dodati k opisu???

Mi je ta dolinca znana, ampak samo enkrat sem šla tm skoz na Pokljuko, pa še to samo zaradi trme. Moški spol je namreč ugotovil, da ta pot ni za nas, pa je blo potrebno ovreči to trditev. In je usprelo! Ampak ne vem, če bi šla še enkrat.

Jasno da, krogci po dolini si mi bolj pri srcu.

New Report

Close