Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija golota na zdravniškem

golota na zdravniškem

Zaradi suma na vnetje slepiča sem bila pred časom na urgenci , kjer mi je bilo zelo nerodno na pregledu, kajti ko sem se vlegla na  mizo za pregled mi je sestra naročila da potegnem spodnjice do kolena in dvignem majco do prsi … potem sem tako ležala na mizi čakajoč zdravnika . v ordinaciji je bila še sestra ,  zraven je sedel nek fant vrjetno medicinski brat ki me je pospremil v ordinacijo … onadva se pogovarjata in me gledata  , vmes pijeta kavo zdravnika pa ni bilo od nikoder vsaj 5 min …. ko je prišel zdravnik me je na hitro pretipal in me na koncu prosil da se vležem še na bok in šel z prstom še v zadnje črevo spredaj pa tipal trebuh ….seveda v ordinaciji pa še vedno vsi trije…. se mi zdi da bi bilo lahko malo več intime na urgenci … ima še katera podobno izkušnjo?

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Mene so za cureka vlekli zaradi ledvic.

bila sem na pregledu  zaradi hemoroidov in je bilo precej ponižujoče… spodaj slečena , na mizo na kolena… nagniti naprej …..potem so si pa od zadaj ogledovali situacijo  dva zdravnika in sestra … pa s prsti not….. tipali  itd…

No, kar ste cakala na zdravnika, bi vas lahko pokrili s kakšno rjuho.  Drugače pa, oni so vsega vajeni. 

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7096, 26.10.2021 ob 13:39

bila sem na pregledu  zaradi hemoroidov in je bilo precej ponižujoče… spodaj slečena , na mizo na kolena… nagniti naprej …..potem so si pa od zadaj ogledovali situacijo  dva zdravnika in sestra … pa s prsti not….. tipali  itd…

Prosila bi koga da gre na pregled namesto tebe ,;)

Jaz bi te z jezikom potipal odzadi.

Kot zdr.tehnik lahko povem da mi smo tega vajeni. Vem da se lahko neprijetno pocutite ampak kar delamo delamo profesionalno.

Ma…ne vem kje je tu profesionalnost. A je res tko težko razumet da ste vi tega navajeni ena 15- letnica na mizi pa ni ? A je res tok težko to prepoznat in vržt čez eno rjuho da bi se pacient bolš počutil. A je res tko težko in neprofesinalno razumet da ste tam plačani zaradi pacientov in ne obratno? Aja takega razmišljanja niste navajeni…

Medicinci smo vsega vajeni in na to gledamo drugače. Profesionalno. Res bi te mogli pred zdrqvnikom  mogoče pokriti s kako rjuhi, ampak za nas (njih) je to čisto vsakdanje. Vem pa kako se počutite pacienti. Tud men ni blo ok, ko sem se moral sleči pred bivšo sošolko.

New Report

Close