Glivice v vodi
Spoštovani.
Vem, da ste o glivicah že veliko pisali, a bi vseeno rada, da mi odgovorite. Pred dvema tednoma sem se obupno slabo počutila, bilo mi je slabo,popolnoma sem izgubila tek, bolel me je križ, bolečina pa se je prenašala v trebuh, peklo me je pod levo lopatico in med lopaticama, tiščalo me je v grlu, kot bi imela cmok. Opravila sem več preiskav (slikanje pljuč, UZ trebuha in vratu-ščitnice, laboratorijske preiskave krvi in vode). Vsi izvidi so bili v redu, razen izvida vode, na katerem je bilo napisano, da so v vodi glivice. Moja splošna zdravnica in zdravnik, ki jo je nadomeščal, sta oba vse moje težave pripisala povečani količini želodčne kisline, zato sem začela z dieto in res se počutim veliko bolje. Oba pa sta mi rekla, da glivice v vodi niso nič posebnega in zdravljenje ni potrebno, če me pri uriniranju ne peče in ne boli mehur. Teh težav res nisem imela, a me zanima, če naj dejstvo, da so v mojem telesu očitno prisotne glivice res kar tako ignoriram. Če menite, da ne, kaj potem?
Hvala za odgovor in lep pozdrav.
Barbara
Glivice v urinu pomenijo, da so se naselile v sluznici urina. Pomeni, da jih imate veliko po celem telesu, saj se najraje zadržujejo v črevesju in šele v poznem stadiju naselijo tudi na drugih sluznicah.
Ker je sluznica črevesja od vseh sluznic največja, vam predlagam, da takoj začnete s protiglivično dieto in s tem vplivate na črevesne glivice. Potrebno je tudi razkisanje telesa, da se bodo spremenili ugodni pogoji za rast glivic. Obvezno začnite jemati probiotične mikroorganizme (probiotike); jaz v svoji ordinaciji uporabljam tekoče in ne tiste v tabletah ali kapsulah.
Glivice v urinu so zame znak, da več niste zdravi in da boste morali ukrepati. Vendar je to “samo” mnenje zdravilca, ki celostno gleda na simptome.
LP
Ja, veselo na delo.
LP