Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Glivice v vodi

Glivice v vodi

Spoštovani.
Vem, da ste o glivicah že veliko pisali, a bi vseeno rada, da mi odgovorite. Pred dvema tednoma sem se obupno slabo počutila, bilo mi je slabo,popolnoma sem izgubila tek, bolel me je križ, bolečina pa se je prenašala v trebuh, peklo me je pod levo lopatico in med lopaticama, tiščalo me je v grlu, kot bi imela cmok. Opravila sem več preiskav (slikanje pljuč, UZ trebuha in vratu-ščitnice, laboratorijske preiskave krvi in vode). Vsi izvidi so bili v redu, razen izvida vode, na katerem je bilo napisano, da so v vodi glivice. Moja splošna zdravnica in zdravnik, ki jo je nadomeščal, sta oba vse moje težave pripisala povečani količini želodčne kisline, zato sem začela z dieto in res se počutim veliko bolje. Oba pa sta mi rekla, da glivice v vodi niso nič posebnega in zdravljenje ni potrebno, če me pri uriniranju ne peče in ne boli mehur. Teh težav res nisem imela, a me zanima, če naj dejstvo, da so v mojem telesu očitno prisotne glivice res kar tako ignoriram. Če menite, da ne, kaj potem?
Hvala za odgovor in lep pozdrav.
Barbara

Glivice v urinu pomenijo, da so se naselile v sluznici urina. Pomeni, da jih imate veliko po celem telesu, saj se najraje zadržujejo v črevesju in šele v poznem stadiju naselijo tudi na drugih sluznicah.

Ker je sluznica črevesja od vseh sluznic največja, vam predlagam, da takoj začnete s protiglivično dieto in s tem vplivate na črevesne glivice. Potrebno je tudi razkisanje telesa, da se bodo spremenili ugodni pogoji za rast glivic. Obvezno začnite jemati probiotične mikroorganizme (probiotike); jaz v svoji ordinaciji uporabljam tekoče in ne tiste v tabletah ali kapsulah.

Glivice v urinu so zame znak, da več niste zdravi in da boste morali ukrepati. Vendar je to “samo” mnenje zdravilca, ki celostno gleda na simptome.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Najlepša hvala za odgovor. Torej,treba se bo lotiti čiščenja telesa.

Ja, veselo na delo.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close