Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? glioblastom pa,pa

glioblastom pa,pa

moram vam napisat veselo novico ki sem jo izvedela 12/6/2006. mojemu možu počasi pa vendar izginja možganski tumor – glioblastom. onkolog je na ta dan videl najnovejše CT slike in jih primerjal z prejšnjimi – 10/11/2005 in po kemoterapiji z BCNU-jem ter dodatnim zdravljenjem – alternativa(za to obliko zdravljenja mu nismo povedali) je bil zelo presenečen in je rekel,da česa takega v svoji karieri še ni doživel.po tem zdravilu (BCNU) se ponavadi zaustavi rast tumorjev,pri mojem možu pa se je že drugič zmanjšal. lani avgusta je meril 7 cm (brez edema)sedaj pa skupaj z edemom 1 cm.veliko pozitivnih izkušenj želimo vsem obolelim za katero koli vrsto raka.SAMO POZITIVNOST NAS LAHKO REŠI;ŽIVIMO V UPANJU ZA BOLJŠI JUTRI….Sožalje vsem ki so v tem času ko se nisem javljala izgubili svoje najdražje.meli z možem in tremi otroci(17;12;3,5.)

Meli,
super novica:))). Pa proti novim zmagam naproti.

lp, petra

p.s.
me veseli, da si novico delila z nami.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Me zelo veseli za Vas in Vasega moža:)
ampak vseeno bi bilo dobro to povedati zdravniku, kaj je jemal dodatno; ker dostikrat se potem najdejo publikacije od zdravnikov, ki ne odgovarjajo resnici; pa tudi ne morejo izpasti drugače, če zdravniki ne vedo vsega… in spet v škodo bolniku…
Povejte, s tem boste pomagali tudi mnogim drugim.

Pri izbiri omele pri možganskih tumorjih je potrebno vedeti tudi kakšne posebnosti, npr. Da so pri možganskih tumorjih in metastazah (tudi v hrbtenjači) z nevarnostjo povišanja možganskega pritiska, preparati ISKADOR kontraindicirani, preparati drugih podjetij pa ne. Morda je to zaradi drugačne vrste predelave – bakterijske fermentacije.
Je pa dovolj studij pri možganskem raku (npr. Helixor A), in publikacij na katere se lahko zanesemo…
Lep pozdrav:)

Srčna sem za vso tvojo družino, Meli!
Veselim se s teboj in možem. Res je, pozitivna energija in pristop, data neverjetne rezultate. Se pa tu strinjam z Wrbo, ki pravi, da bi zdravniku morala povedati. Zakaj pa tega ne bi storila. Uspeh je tu. Je plod sodelovanja zdravstva, alternative in vaše pozitivne energije. Mislim, da se noben od zdravnikov ne bi zgražal, če bi slišal, da ste poiskali pomoč pri alternativi.
Srečno Majda

B R A V O O O O O !!!!!!!!!

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

Srečna sem, kadar slišim kaj pozitivnega na tem področju. Vaši družini želim še veliko uspehov in veselja. Moja prijateljica ima komaj 16 let in je že preživela dve operacije na možganih (tumor). Zadnja kontrola je pokazala še metastaze na srcu in ledvicah – zdravniki ne znajo pomagati, samo opazujejo in režejo. Vesela bi bila, ko bi povedali s kakšno alternativo vam je uspelo (pa tudi če je to še tako nelogično). Lahko tudi kot osebno pošto na mail [email protected] . Hvala in še enkrat veliko sreče.

Zelo sem vesela za vas.
Ker imamo tudi v sorodstvu možganski tumor, vas prosim, če lahko sporočite, kakšno alternativo ste poleg uradne medicine koristili? Blaža

Vesela sem za vas in vašega moža. Vaše sporočilo nam je dalo upanje tam, kjer ga zdravniki ne dajejo več. Ker imamo tudi mi v sorodstvu bolnika s takim tumorjem, me zanima, katero alternativo ste koristili poleg uradne medicine?
Lahko po mailu [email protected]. Srečno, Blaža

Bravo,
čestitke obema za tak izreden uspeh. Vem kaj to pomeni za oba.
Sam sem trenutno na podobni poti – upam in verjamem uspešni. Po operaciji glioblastoma sem imel 28 obsevanj, sedaj pa sem na kemoterapiji in sicer s tabletami temodol. Zanima me ali ima kdo kaj izkušenj s tem zdravilom (temodol) in rezultati zdravljenja.
Prosil bi tudi za alternativni način zdravljenja (morda naslov ali podobno).
Hvala in veliko uspeha tudi naprej.

Brane

[email protected]

nič ni jemal ampak obiskoval!

pridite na [email protected]

Meli, prosim za pomoč, za več informacij.

Prijatelj operiran pred dvema tednoma, 35 let, zdravnikova prognoza katastrofalna, glioblastom je bil 5 cm, v zadnjem delu možganov, operacija
je uspela, čeprav dela tumorja niso čisto odstranili.Nadaljna terapija še ni določena.

Trenutno ne vidim izhoda, tako rada bi pomagala, ampak sem brezmočna,obupana, prijatelj še ne ve kako je z njim.

Zahvaljujem se za vsako dobro misel ali nasvet.

PRIDITE NA [email protected] meli

hvala za ogovor.

mmmmm

Pozdravljena,

tudi sama sem preživljala težke trenutke, ko sem bila v dveh mesecih 2x operirana za glioblastom. Sedaj teče že četrto leto po dveh operacijah v dveh mesecih ( v letu 2004). Rada bi si z Vami izmenjevala izkušnje in mnenja. Želela bi kontaktirati tudi s tistimi, ki so preživeli Glioblastom. Imela sem biološka zdravila Temodal 35+6 ciklusov oz. 5, ker
zadnjega nisem prenesla ter 25 obsevanj skupaj. Sedaj imam preglede na
6 mesecev ter tablete proti epilepsiji.

V srčnem upanju, da mi nekdo odgovori Vas za začetek lepo, lepo pozdravljam in si želim, da bi mi veliko bolnikom s to vrsto raka odgovorilo ter me poiskalo. Hvala.

Nevenka Bandelj, Izola

Pozdravljeni.

Ne mi kaj zameriti ampak bi vas rada vprašala, kateri je bil prvi znak, da ste posumili, da gre za možganski tumor in odšli k zdravniku? Me skrbi, ker se mi vrtoglavice kar pogosto pojavljajo in občasno glavoboli.

Hvala vsem, ki mi boste odgovorili.

Vsem želim veliko veliko zdravja in lepih trenutkov.

Nevenka, čestitke, ker si tako uspešno zaključila zdravljenje. Čeprav s težavicami, ki te spremljajo uživaj vsak trenutek posebej in pogumno pojdi naprej. :))

Tudi jaz ušam, da boš preko foruma našla kakšnega soborca za izmenjavo izkušenj, mnenj in idej.

Bodi fejst! 🙂

Pozdravčke,

Kristina Modic SLOVENSKO ZDRUŽENJE BOLNIKOV Z LIMFOMOM IN LEVKEMIJO, L&L http://limfom-levkemija.org/ http://nazajvzivljenje.si/ http://dajsenaseznam.si/ http://najboljsanovica.si/ FACEBOOK Skupaj na poti do zdravja: https://www.facebook.com/Skupaj-na-poti-do-zdravja-768520533244733/ [email protected]

Rada bi prišla v stik z gospo katere mož ima glioblastom,ki se mu manjša.Moj mož se tudi zdravi za glioblastom. Pred štirinajstimi dnevi je končal šesti ciklus kemoterapije. Prvih pet ciklosov je zelo lepo prenašal, šesti pa je bil hud in tudi sedaj štirinajst dni po končani terapiji se slabo počuti.

Pozdravljeni,

želela bi priti v stik z Meli. Moj oče ima glioblastom in želela bi jo vprašati o izkužnjah njenega moža, predvsem kakšno alternativo je uporabljal. Prosim, če jo kdo pozna, če mi lahko pošlje stik (mail, ali tel) na [email protected].

Vnaprej hvala za pomoč.

Nataša

New Report

Close