Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost gk ljubljana cakalna doba od konzilija do postopka ivf

gk ljubljana cakalna doba od konzilija do postopka ivf

lp. zanima me koliko casa cakas od konzilija do postopke? po naravni poti mam enega otroka zato menda da je cakalna doba daljsa ker majo prednost pari prez otrok. hvala

Moja izkušnja; slaba dva meseca.

To da imajo prednost tisti ki še nimajo otrok glih ne vem če drži, drugače pa kot pravo LoniM slaba dva meseca

Odvisno kdaj dobiš m. Mi smo imeli konzilij 9.5., čez 2 dni sem dobila m. in poklicala, 4.6. grem po injekcije in se začnem predvidoma 8.6. pikat. Tako, da je odvisno tudi od tvojega ciklusa. Smo pa vsi v isti vrsti, ne glede na prejšnje dogodke, ker ko komisija odobri, smo vsi na istem. Mi imamo tudi doma 6-letnika po naravni poti, sedaj pa ne gre:-(

No, jaz sem takrat ravno zgrešila, ker sem bila takrat ravno sredi ciklusa, drugače bi tudi jaz prišla še prej na vrsto.

Midva sva tudi kar hitro šla v postopek, v roku 2-3 mes.

super sem dobila napacne inf. po 7 letih cicncanja ginekologinje in dr resa sem le prisla na gk lju. in takoj so me dali na konilil.

petra82 kakšne probleme pa imata vidva? Nama so prejšnji teden na podlagi partnerjevih slabih izvidov napovedali umetno. Imava pa tudi že enega otroka-naravno. Jaz grem pa šele junija prvič na pregled(z mano naj bi bilo vse ok). Tako da sem neučakana, ker ne vem kaj naju sedaj čaka-koliko časa bo preteklo, da pride do konzilija?

maja306- pri naju ni popolnoma nic ugotovljeno mela sem laporoskopijo vse ok ovulacijo mam,hormoni ok moz ok ampak rata pa ne ze celih 7 let. okrog zdravniku sem ze 6 let in sele zdaj k sem se napotila v gk lj sem prisla do konzilija. najprej je ginekologinja zavlecevala potem dr res (ki ga odsvetujem vsakemuuuuu).zdej pa bomo vidli kolk hitro bo. Maja ma kje ste meli pregled v gk lj? no ce mas junja1 pregled pri specialistu te bo takrat napotiu na konzilji. recimo. joj ves da se mislila da sem samo jaz tista k nam ne uspe 2.

Tudi nama je prvi “ratal”, sicer ne čisto lahko (po več letih), ampak vseeno. Sedaj pa ne gre. Malo krivim leta, ker menda plodnost po 35. letu drastično pada. Sicer pa naj bi bila oba v redu, izvidi so bili do sedaj bp. Upam, da nam vsem uspe čimprej. Srečno!

oho konzilji je mimo zdej pa cakat sep da pridejo spociti iz dopusta in veselo v akcijo. sam eno info. mam vse dokumente sam kje st 2 naslov . mislim gk klinika k moram dat kri za neko raziskavo?

Ambulante v Leonišču so na Šlajmerjevi 2, drugače si pa malo nerazumljivo napisala, kaj točno te zanima…

petra82, preglede ima moj od oktobra 4x spermiogram v Leonišču v lj, z mano naj bi bilo vse ok, tko da upam, da bova šla kmalu v postopek. Za vse preiskave naj bi bile v leonušču kot ti je že napisala LoniM. Drugače pa nas je kar nekaj k v drugo ne moremo naravno zanositi. To se mi zdi zanimivo, se mi pa tud sanja ne zakaj naj bi tko bilo.
Upajmo na uspeh:)

JOJ PISEM IZ TELEFONA IN ZGLEDA DA JE NEKI ZMANJKALO- KJE OPRAVLJAJO V GK LJ TEST AMH HORMON (NEKI ZVEZI Z JAJCNIKI).
MAJA SEJ NAM BO USPELO TUDI V DRUGO IN TRETJE :=)

Adrialab na Parmovi, ene punce pa hodijo tudi v Trst.

Če misliš anti-mullerjev hormon, sem jaz dala kri v prostorih, kjer opravljajo ivf-je, v stari porodnišnici.

picika ja tocno to! kolk si placala? A je bla katera na predavanju ki ga omogoca gk lj glede postopka ivf?
mene mika in bi blo pametno da grem glede na to da sem se mlecna v teh svareh.No septembra grem v postopek in hocem bit pripravlena psiho- fizično.

Petra, če so te napotili na konziliju, imaš zastonj. Jaz sem šla direktno iz konzilija, so mi rekli, da delajo nekakšno raziskavo in da je brezplačno. Sem pa dobila papir v roke in sem tam oddala.
Predavanje vama pa toplo priporočam, ker vse izveš iz prve roke in ti ne bo treba vse po forumih spraševat. Bo še najbolj realno. Jaz nisem šla, ker sem pred tem imela že inseminacije in je skoraj isti protokol. Pred inseminacijami ti pa to ne povejo in ne omogočijo, tako, da si kar malo izgubljen. Sedaj sem pa že toliko časa v tem, da sem “dovolj” informirana. Lp

Jaz sem tudi šla, se ni bilo treba nič predstavljati, mi je bilo pa hecno, bili sva samo dve, ki svs prišli sami, vsi ostali so bili poparčkani (ura je bila pač taka, moj ne more kar tako letati iz službe)… Je bila pa predavalnica kar polna.

ma super ste vse mi poveste hvala hvala hvala.

New Report

Close