Najdi forum

Zivijo, tudi na tem forumu prosim za pomoč. Mogoče bo več odziva. Po sili razmer moram zamenjati ginekologa (selitev). Ker v Ljubljani nobenega ne poznam, prosim za nasvet. Poznate koga v ZD Vič ali pa v centru Murgle.
Hvala za odgovore.
Mojca

Že dolgo hodim v Center Murgle k dr. Ziljani Križaj, ki dela tudi na koncesijo. Zelo sem zadovoljna. LP

Odsvetujem dr. Ziljano Križaj. Sama sem jo zapustila in nisem bila edina. Poznam 2 nosečnici, ki jim ni opravila vseh po zakonu predpisanih pregledov v nosečnosti in pri obeh so se kot zanalašč pojavili kasneje še zapleti. Obe sta jo še pred porodm zapustili!!! Pri dr. Križajevi nikoli ni čakalnih dob in nikoli nisi v ordinaciji dlje kot par minutk in to pove vse. KATASTROFA!!!!!

Sama sem ušla od nje na Ginekološko kliniko v LJ, kjer so mi ugotovili zastarelo vnetje in posledično PAP2, ki mi ga Križajeva nikoli ni zdravila, čeprav sem bila veliko pri njej, saj sem imela težave z zanositvijo.

Priporočam, da si izbereš osebnega ginekologa na GK LJ.

P.s.: z iskalnikom boš tudi kar nekaj pripomb čez Križajevo našla na forumu neplodnost.

HOJLA!!!

Jaz ti tudi priporočam GK LJ, telefon za naročanje: 231 11 63. Sestra je hodila v ZD Vič, pa so jo le pošiljali domov, češ da ni nič, ona pa je imela blazne bolečine. Na GK so ji našli cisto dali sumamed in vse se je v enem tednu uredilo.

Si doplačnik, tako da redni pregled plačaš 4400sit, če pa je potrebno zdravljenje ali ob zanositvi so vsi pregledi zastonj.

Pozdravljena

Sama hodim k dr. Kolarjevi, ki ima ordinacijo v belem bloku z vijoličnimi okni, ki je na desni strani, če stojiš pred zdravstvenim domom na Metelkovi (naslov je Metelkova 15). Je odlična, v ordinaciji ima tudi UZ, dela strokovno in ni ne preveč in ne premalo osebna. Priporočila sem jo že sestri in mami in dvema prijateljicama. Vse so z njo zelo zadovoljne. Tudi sestra je zlata. Ordinacija je privatna, vendar dela na koncesijo.
Pokliči na tel. 01 439 49 10.

Hvala!
Zanima me samo, če pokličeš in se naročiš, ti oni kar določijo zdravnika, ali lahko izbiraš? Ne poznam nobenega.

Mojca, res je najbolje, da se odločiš za GK LJ, ker tam so zbrani vsi najboljši stručkoti – je le Gionekološka klinika, a veš!!!! Tam so zbrani raznorazni specialisti ginekologije – vsak je za drugo področje ginekologije specialist!, vsi pa imajo tudi splošno ginekološko ordinacijo vsaj 1x tedensko. Kogar koli boš dobila, vedi, da si v dobrih rokah. Eden od zelo dobrih G je napr. dr. Pušenjak, ki je spec. porodničar. In zelo ga hvalijo!! Zelo, zelo OK je tudi dr. Barbič. Hvalijo tudi dr. Kobala. Pa tudi dr. Blejčevo hvalijo. Mah, saj vse hvalijo. Vsaka svojega hvali! Pa še ta prednost je, da, če se ti pojavijo kakšni zapleti, te tvoj ginekolog pošlje 2 vrat naprej h kolegu, ki je stručko na področju, kjer imaš težave. Tako je mene moj osebni ginekolog iz GK poslal k njegovemu kolegu, ki je stručko za neplodnost. Po končanem zdravljenju,. ko bom (upammm!!!) noseča, bom pa naprej hodila spet k mojemu osebnemu G.

Mislim, da kogar koli boš dobila, vsak bo OK. Mene ne spravijo več ven iz GK v kakšen zdr. dom ali privat. Ni šans!!!!! Ravno sedaj sem v postopku umetne oploditve in morda je moja neplodnost tudi posledica preteklosti, ko sem hodila še privat, kjer pa ni vse potekalo tako, kot bi moralo. Sedaj, na GK LJ se počutim varno, vidim, da se poglobijo v pacienta in upam, da bom kmalu tudi nehala z obiski pri njih – da bom končno mamica!

Ali ima kdo kakšne izkušnje z dr. Jerman-Kačič? Jaz imama namreč zelo slabe.
Barbara

Najlepša hvala za tako izčrpen odgovor. Res si mi pomagala.
Želim ti, da bi se ti želja čimprej uresničila.

Hvala in kar pogumno na GK!

Še mini nasvet! Izberi si moškega ginekologa. So full bolj nežni in full se bolj pogovrijo in potrudijo. Jaz sem sedaj, ko sem v postopkih umetne oploditve, naletela na veliko zdravnikov, ki so me gledali z UZ,.. in moški so zakon!!!! Včasih sem imela predsodke pred tem, da bi bil moj G moški, sedaj pa mislim povsem durgače.

Čau!

Spet se oglašam! Slučajno vem spet za 2, ki sta jo totalno spluvale in odšle. Nista se sicer pritoževali nad stroko, ampak predvsem nad njenim odnosom do pacientk (baje nadira pacientke, grdo gleda, nič ne pove….).

Koliko pa stane tam pregled na ginekološki kliniki??? Pa potem tudi zdravljenje??

Lp

New Report

Close