Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost gin.klinika

gin.klinika

Zanima me,ali prideš v Lj. na kliniki kaj hitreje na vrsto,če si postopke prej že delala pri Rešu

Bojim se, da ne.
Cakalna vrsta ni nic odvisna od tega.
In – mogoce ugibam – ampak sodelovanja med dr. Resem in GK Ljubljana ni.
Imas pa na GK Lj (ce si zavarovana) vse postopke (slikanje, laparoskopijo, inseminacijo in 4 stimulirane IVF-e) zastopnj.

Mislim, da ne.
Jaz sem bila tudi pri Rešu in ko sem se odločila za kliniko sem kar precej časa čakala, da sem prišla na pregled k ginekologinji. Mož je pri njih še enkrat opravil spermiogram ( ga je tudi že pri Rešu )in kri je moral dat. Sama sem imela samo izvid HSG-ja, ki pa je bil na srečo veljaven in mi ni bilo treba več na to preiskavo.

A, boš prestopila na kliniko?

Zdravo metka
Saj ti ni treba povedati na kliniki, da si bila pri dr. Rešu saj ne vedo malo se znajdi. Jaz sem tudi hodila na kliniko in, ko so možu pregledali spermiogram, ki je pokazalo slabo sva se z možem odločila, da obiščeva še dr. Reša za spermiogram, da vidiva še njegovo mnenje. Saj dr. Rešu nisva povedala, da sva v postopku na kliniki kaj more vedeti saj nima izvidov pred sabo. Če imaš izvide že narejene pri dr. Rešu ni problema ti bodo upoštevali ampak ne govori, da si imela kakšen poiskus pri dr. Rešu….. To je osebno moje mnenje.
Lep pozdrav
Doroteja

New Report

Close