Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Gea margarina – ne dobim

Gea margarina – ne dobim

Pozdravljene, a mogoče veste ali jo še proizvajajo ali so nehali. V Sparu in Mercatorju je nisem vidla že doooolgo. Rada bi spekla kake piškote za ta malga vendar mi je malo predrago eksperimentirai z Vitaquell. Hvala za odgovore! LP

poskusi z tuševo majo

Hvala za info. Ali je to ekvivalent GEE? J.je alergičen na arašide in ne bi rada riskirala…če je slučajno kakšna arašidova mast noter.

ni noter arešidov ne soje….kamot jo lahko uporabljaš…

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

kupujem jo redno v tušu in mercatorju. poskusi v hipomarketih. večji so in bolje založeni.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

noter so rastlinska olja in maščobe in hidrolizirana olja in maščobe. o arašidih ni opozorila, mislim pa da jih ni, ker moja pupa bruha v loku po arašaidih in kikirikiju, pa ji ni nič če pečem z to margarino.
za geo pa ja poglej v večjih nakupovalnih centrih. lahko pa namesto margarine, uporabiš kokosovo mast (če je dovoljena), ali pa navadno sončnično ali olivno olje, skratka katerokoli maščobo ki je dovoljena.

jaz sem jo ravno danes kupila v hipermarketu na Jesenicah – polne police 🙂

moja hči jo ima zelo rada in ko kuham pride in si postreže kar z žličko margarine, pa potem še kakšno….

Najlepsa hvala vsem za odgovore. Bom sla v Tusa iskat.
Lahko noc!

New Report

Close