Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Gastritis in zdravilo

Gastritis in zdravilo

Spoštovani,

na vas se obračam z prošnjo po vašem osebnem mnenju in sicer; že dalj časa imam gastritis oz. čir na dvanajsterniku se je umiril in le občasno, kadar res časovno dalj časa pretiravam z napačno hrano oz. ob stresnih situacijah… se mi le ta pojavlja v blagi obliki, saj takrat takoj ukrepam z dieto… .
Zanima pa me nekaj: moj stric in bratranec sta imela podobne težave in njima je prijateljica poslala svoj recept, ki so jima ga pripravili v lekarni in ta mešanica naj bi jima pomagala in umirila oz odpravila njiune probleme.
Recept:

BISMUTI SUBNITRAS 45,0 GRAMOV
NATRII CITRAS 45,0 GRAMOV
OL.CINNAMOMI III gtt (kapljic)
AQUE DESTILLATE ad 350,0 gramov

Zanima me ali je ta mešanica podobna kateremu od zdravil ki se jih da kupiti pri nas v lekarnah in če dejansko lahko ta recept pomaga pri problemih napihovanja, bolečin … pač gastritisu ali celo čiru???

Že v naprej naajlepša hvala za odgovor!

S spoštovanjem

Marjetka

Spoštovani!

Bizmut je ena izmed snovi (aluminij, magnezij, karbonat), ki vežejo želodčno kislino in s tem prispevajo k olajšanju simptomov bolezni in k zdravljenju. Po mojem vedenju pri nas ni preparatov, ki bi vsebovali bizmutove soli. Ostale sestavine so samo dodatek, ki izboljša okus in omogočajo uporabo.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close