Najdi forum

hej, kaj se vam zdi glede cen frizerskih storitev (predvsem striženje)- a niso mal predrage, sploh za punce; ne glede na to al maš kratke lase in si jih sam mal pristrižeš, al maš dolge pa se ostrižeš čist na kratko ali pa si pri dolgih laseh pristrižeš sam konice je cena ista in to čez 3000 sit!!!!!!!! Pri fantih pa- če majo kratke lase alpa dolge in če se ostrižejo plačajo nekaj čez 1000 sit.
A morda kdo pozna kšnega poceni frizerja na primorskem? Za si mal konice ostrižt, kar traja max pol ure pa že ne bom plačala!!! Js (kot dijakinja) moram za ta denar delat 6 ur! Mal nej se kakšen zamisli- sploh tisti, ki lahko kej posredujejo pri tem!!

Pozdrav Kaja

Se absolutno strinjam s tabo.
Za primerjavo: obisk pri pedikerki me stane 2000 sit, pa se uboga reva dejansko namuči polno uro z odstranjevanjem zadebeljene kože, kar ni ravno najbolj prijetno delo, fizično tudi ni kar tako, pa porabi ene vode za masažo, elektrike, preparatov, mazil, skratka, trdo dela za teh 2000 sit, frizerka mi pa vzame za 10 min – 1500 sit, pa neprimerljivo lažje opravi svoj posel.
Žal ne vem za kakšno poceni, je pa res, da verjetno marsikatera punca, ki je v salonu samo zaposlena, kaj odreže tudi “pri strani”. Meni hvalabogu včasih vzame mero kar mlajša sestra, ko jo pač ujamem na času.

P.S.
Jezi me pa predvsem zaradi soproge, ki je na istem kot ti. Predlog:
Bodimo eno leto vsi kot major Troha, pa bodo spustili cene, pa še s kolesi se dajmo vozit, da jih bo še Petrol, ha, ha.

amm jaz mam po 500 sit….

Hmm..jah , res fajn je biti frizer..zadnjic sem sept mojemu frizrerju Jerneju (Mare Filipic, dresura frizure) odstela vse skupaj 10.800 Sit, in sicer za strizenje in pramene..kaj pravite na to a.. tako, da se ne sekirat za 1500 , to je drobiz… ceprav pa ne bi rekla cisto nobeno cez mojega jerneja, ker je super frizer, pa se dobr zgeda, se vse moje prijatelce, ki sem jim ga priporocila je total super postrigel, vse so bile cist navdusene..
no pa da ne bom delala reklame prevec , se absolutno strinjam, frizerji so se vedno predragi!!!:)
ampak kaj cmo, zenske itak skor ves denar zapravimo nase!!:) tako je pac to!!
pa lep pozdrav vsem skupaj!
cau
Nina

jah pa kaj pol če dobro ostriže, jaz te za 500 sit pač bo malo bolj čudno izgledalo ampak boš prišparala..

Ja se čist strinjam, da so frizerji predragi… Jst dam za svojga okol 8000 sit…ponavadi za pramene le po vrhu in striženje konic…poceni frizerji zgleda sploh ne obstajajo več se mi zdi…

ne se jet strist 🙂

Mogoc obstajao se kaki bolj zakotni frizerji bol pocen…sam tist je pa tud vprasnaje kvalitete:) Najbolj se splaca, da te kera frizerka kr tak…doma ostrize…:))
Tud to delajo:)))

LP, tiny

Saj pravim, ni je čez moje Inge von Sweden!!!! Ona me vzorno postriže za 2.000 SIT in sem u iber zadovoljen, ker gleda ful na estetiko in ne glumi kar neki v tri dni in ne dela disertacije iz frizure a la …no tele končke bova pa mal priškrnla, pol ti bom pa naredu en hud styling da boš dol padla in oh in sploh…. – pa to zraven šteje pranje glave, striženje, fix art gel 😉 pa pred kratkim je odprla svoj lokal in zdaj sem naročen naslednji ponedeljek. Jupiii, Inge von Sweden je ultramegabombentittenaffengeilkraljica !!!!!!

Vcasih drago placano friziranje niti ni nujno kvaletitno in ni garancija za to da bo nekdo zadovoljen. Vse punce, ki sem jih jst vidla, da so odsle iz Mič stayling-a so bile kot ‘ocufane kure’. Naj bi bilo stopnicasto postrizeno, a je bilo tako kot… mah brez besed. Moja kolegica ima ze tako redke lase, potem je izgledala pa se bolj osiromaseno.
Mene drugac stirze mami, kadar imam za postrizt konice, ko se grem barvat grem pa k frizerju in dam 6.000 sit. Enkrat sem dala za barvanje 10.000, pa se mi ni dobesedno nic poznalo, ker je zenska uporabila take ‘nezne naravne barve prijazne lasem’ da se ni nc prijel.

Kaja, mal povpraš pri kolegih, znancih, če kdo kaj pozna. Jst pomoje čist v frizerskem salonu že nisem bla ful dolgo, ker mam to srečo, da mi frizer, k sicer dela pr Maretu, pride na dom pa zmer ostriže dobro, provzaprov tko, da si nikol pol sama ne znam nardit tko kot rata njemu 🙂 Pa poceni je tud. Do njega sem pa tud pršla prek mamine prjatlce, tko da uporabi poznanstva, pa ti bo ratalo.

Najbl cool frizerja ima moj tip, k ga striže moj fotr. Ko ga popa postriže, ga povabi pa še na en pir. Striže ga seveda zastonj in ni profesionalni frizer. Mašinca in nastavek 0,5 rules.

Tudi sama imam precej negativne izkušnje z znanimi frizerji. Iz Mič stylinga sem prišla prava ocufana kura, prav tako iz Mareta in znamenite Mete na Trubarjevi. Nisem ravno obsedena s svojo zunanjostjo, a ti eksperimenti so me zares spravili v slabo voljo. Še najboljši so “klasiki” – vsaj po mojih izkušnjah, ki niso obsedeni s tem, da morajo naredit nekaj čisto posebnega.

No evo, ravno o tem sem govoril :))

hehe Frucka like me, za moje strizenje damo vse skupi 30 sit/mesc ce ne se manj. Samo elektriko kukr jo masinca porab ;)) hehe to rula
LP Zlehty

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close