Najdi forum

Za svojega sina, star je 7 let in ima CP, tako da ne hodi, in rabi voziček bi želelli lep fotelj. Ali morda kdo ve, kateri tapetnik bi že to izdeloval?
prosim za odgovore.

hvala in lep dan

eni

Mi smo za našo tudi sedaj sedemletnico s CP kupili sedežno vrečo, imajo jo v IU Vrhnika (usnjene) ali pa navadne v pohištvenih trgovinah. Sicer ni tako udobno nameščanje, ker je otroka težko dvigovati, tako da bolj uporabljamo voziček v stanovanju ter stojko…
Lp!

Zelo dober tapetnik je v Škofji Loki-Tapetništvo Bokal. Izdeluje ćisto vse po želji-telefon 045120160-

Zakaj pa ne bi imeli svojega otroka kar v invalidskem vozičku?

MIho,

tudi za otroka s Cp je pomembna menjava različnih položajev.
Prav tako kot se mi vstanemo, tečemo, sklonimo… ali samo udobneje namestimo.

Lep pozdrav in lep dan, Petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

MI IMAMO VEČINOMA INVALIDSKI VOZIČEK ZA ZUNAJ, ZA NOTRI IMAMO PA TRENUTNO LESEN STOL OD ZUPANA. KER JE TA STOL TRD IN NEUDOBEN, SMO PRIŠLI NA IDEJO, DA MU DAMO IZDELATI FOTELJ PO MERI, SEVEDA Z VSEMI ZAGOZDAMI, PELOTAMI…

ENI

Mi smo za v stanovanje kupili oz. so nam prilagodili novi voziček invalidski seveda v Ortosani, ker za zunaj mamo tistega, ki smo ga dobili preko zavarovalnice. V hiši se tako lahko vsaj prestavlja v različne prostore, seveda imamo hčerko tudi veliko v naročju pa na blazini, ko telovadimo, samo za “odložiti jo” se mi zdi pa bolje še en voziček. Pozanimajte se glede na vaše potrebe, saj verjetno prilagoje stol ali fotelj tudi ne bo poceni.
Lp!

moja izkušnja je naslednja, sicer je že kar nekaj let od tega ko smo hčeri kupili bolj močen pisarniški stol z nasloni za roke in povišan hrbet.Sčasoma se je naučila uporabljat desno nogo in tako se sedaj s tem pisarniškim stolom vozi po stanovanju, da je ne rabim nosit teška je namreč 65 kg. ko se pelje vzvratno se potiska z desno nogo, ko se pa pelje naprej si pa pomaga malo tudi z rokami in desno nogo, tako ni vedno na enem mestu in je lahko v prostoru v stanovanju kjer želi biti. ko je bila še mala smo tudi malo prilagodili stanovanje njenim potrebam.ko se je začela plazit smo v stanovanje dali tapison in pragove med vrati smo vrgli ven,tako se tudi sedaj lažje vozi.vozički v stanovanju ko otroci zrastejo so namreč zelo nepraktični.Takšen stol smo ji pa kupili sprva zato, da se je počutla bolj sigurno pri mizi ko še ni obvladala zgornjega dela telesa.

New Report

Close