“fotelj” iz stiropora
jaz sem danes obredla milijon trgovin, na koncu pa sem jih našla (šele po telefonu) v ind.trgovini Izolirka, Ob železnici 18 (iz Zaloške namesto desno v BTC zaviješ levo). Imajo jih pakirane po 200 litrov in stanejo cca. 2600 SIT (upam, da sem prav slišala). Trgovina pa je odprta do 16h. Grem zdajle iskat in ti lahko sporočim točne cene.
LP, Alenka
jaz sem si dala šivilji sešit ‘obleko’, ata pa mi je sam zamlel navadni stiropor.. na mašino pri dedku, ko se pšenica melje (mislim vsaj).. pač na neko mašino. NE vem cen navadnih stiroporov, samo ata je reko da je vse letelo okoli in da jih je mogo dosti zamlet;)))
Sicer se ti pa to vseeno bolj splača, kot pa dat ne vem, 10 000 za že narejenega;)
Zdravo!
No, sem uspela kupiti stiropor in kot so mi povedali po telefonu, stane 200 l (predstavljaj si vrečo tako veliko kot sod) 2.640 SIT. Jaz sem ocenila, da bom s tem napolnila 3 vreče (cca. 70 cm visoke, ker jih napolneš do nekako 3/4). No, in blago sem dobila za cca. 6000, tako da bom za 3 vreče dala skupaj manj kot 10.000.
LP, Alenka
Punce, samo ena informacija – vzeri morate v račun to, da se te kroglice po hitrem času “skrčijo” in je zato treba vrečo napolniti za cca. 30% več, da je potem ravno prav polna. Tako so tudi polnjene nove vreče – fotelji.
Sicer pa, če jih v osnovi napolnite premalo, je še vedno možnost dopolniti 🙂