Najdi forum

forever bee pollen

Pred časom sem kupila te tablete. Ker jih še nisem začela jemat, sem v tem času pozabila, kaj mi je gospa, ki to prodaja, svetovala – kako jih začet jemat. Gre namreč za to, da sem alergična na čebelji pik in cvetni prah.

Na embalaži piše, da v začetku uživamo 1/4 tablete na dan, nato trikrat po eno na dan. Vem, da mi je ona govorila o drugačnih količinah (manjših), pa se ne morem spomnit kakšnih…

Rekla je tudi, da se da z njimi odpravit alergijo.

A gre to sploh skupaj, da si alergičen na čebele in da potem ješ matični mleček? Pa da si alergičen na cvetni prah in ga potem ješ v skoncentriranih količinah? Saj neka logika je, ker recimo cepiva proti nekaterim boleznim tudi vsebujejo te “bolezni”, ne? Ampak mene je vseeno strah. 🙂

Kakršnekoli izkušnje in predlogi dobrodošli:)

lp, tuxy

jes ga takole: najprej 1/4 na dan-polizes v ustih-ker si alergicna,te bo verjetno peklo,zato je kolicina tako majhna in tako kolicino jes toliko casa,dokler te ne neha pect,nato gres na 1/2 in tako naprej do 3 tablet na dan.
s tem se zagotovo da omilit alergijo,tako da je vredno probat,samo res zacnes z 1/4 tablete.

lp

Lep pozdrav
Te tabletke poznam, ker se tudi jaz s tem ukvarjam. Mojim pacientom so zelo pomagale. Seveda gre to skupaj saj tudi ko greste k zdravniku in dobite cepivo je to virus vaše bolezni samo v manjši obliki vendar se tako začne proces in vaše telo se začne braniti.
Te tabletke se jejo
1/4 tabletke pod jezik to delate toliko časa oz. dni dokler peče
nato povečate na 1/2 tabletko in jo zopet jemlate dokler ne neha peči, dozo povečate na 1 tabletko…., nato 1 1/2 tabletke…, in na koncu na 2 tabletki , ko neha peči začnete zmanševati dozo v obratni smeri 1 1/2 , 1, 1/2, 1/4 kazmak je vsaj en teden. Te tabletke so zelo učinkovite pri vseh alergijah in astmah.
Za inf me lahko pokličete na tel. 070 741 040
Lep pozdrav in veliko vspeha Maja

Maja , tole je cisto enako kot je napisala ze Kiki. Pred casom je bilo nekaj ljudi tule zelo napadalnih zaradi kao reklamiranja Just kozmetike , zato se pazi da ne napadejo tudi tebe in te prezenejo iz foruma. Sej ves slovenska foušija ! Sam nasvetek !

Poskusi, prosim, doumeti, da ne gre za faušijo. Zaradi mene lahko tu gor nekdo reklamira kamilično kremo, kolikor hoče, še sliko lahko gor obesi. Vsi moramo nekako zaslužit, od nečesa živet. Če mi bo pa nekdo govoril, na primer, o arniki, in “pozabil” povedati, da je pri uporabi potrebna previdnost… To pa smatram za zavajanje, in to celo škodljivo zavajanje, in mislim, da sem upravičena do kake pripombe.

Tudi glede tega cvetnega prahu sem v dvomih. Poznam primer, ko je škodil domači bezgov sok; poznam primer težav zaradi propolisovih tabletk (za grlo)… Ne bom trdila, da ta “čudežna čebelica” ne pomaga. Vem pa, da bi se sama najprej prepričala, ali imam prevoz v dežurno ambulanto, in se šele potem lotila poskusa. Za vsak slučaj… Ampak, spet, to je moje mnenje. Vsak pa sebe najbolje pozna in ve, kaj počne.

New Report

Close