Najdi forum

tipa resno zanima. ne nagajat.

lp, didi

Dragi Sašo!
Prebrala sem vsa tvoja razglabljanja oz. teorije o prevari, neprevari, …Tudi meni malo diši po tem, da imaš nekje še eno žensko, ki ti tu in tam polepša kakšno urico. Morda je v tvoje življenje prišla kot strela z jasnega neba in te presenetila, saj sem iz tvojega pisanja razbrala, da ne iščeš kaj za zraven, ker si doma zadovoljen, dopuščaš pa možnost “presenečenja”. Saj te ne obsojam, le ne dovoli, da ti strast zamegli presojo.
Še nekaj mi je padlo na pamet v zvezi s prevaro, ko si se tako razpisal. Kakšno pa je tvoje mišljenje o erotičnih masažah, ki so zelo razširjene in obiskovane?
Imam znanca, ki se predaja takšnim užitkom, pa vem, da maserke masirajo tudi z
jezikom. Je taka masaža še v meji ali je to že prevara?

Vse v redu in prav, ampak, kaj bi storil, če bi od nekoga tretjega izvedel za ženino
avanturo? Bi enako toleriral, če bi se avantura zgodila 1x in konec, ali pa , če bi žena imela ljubčka daljši čas (mislim le na goli sexs, čustva do tebe se ne bi spremenila) ? Moje mnenje je, da je najbolje, da ostane vse skrito, to govorim iz lastnih izkušenj
(pobrskaj na srednjih letih!). Ljudje smo le ljudje, pa nikoli ne veš, kaj koga popade.
Se najbrž še “slišiva”.

O marsikomu na teh forumih, se nam lahko samo “zdi”, ker se ne poznamo med sabo a ne?
Prvi del sem že parkrat povedal, sicer pa, poanta je v tem, da ne bo izgledalo kot da se opravičujem: Kot da bi.
S tem ti odgovarjam na drugi del vprašanja, o “masažah”.
Kaj menim kaj da je prevara, veš. Takole, v pravem smislu, zame ni nobene razlike
med skokom čez plot, masažo z ali brez, ali samo mislijo.
Po moje, tudi če samo intenzivno premišljuješ in si vroče želiš, pa četudi se ti ne zgodi, si že “čez”. Gola uresničitev je le potrditev dogajanj v glavi.
Če se ti zdi, ali je potem tebi kdo prišel kot strela z jasnega?
Uživaj, Sašo.

Mogoče imaš prav, Lily, če bi izvedel od tretjega, ne vem, saj pravim, da ne vem če imam prav. V končni fazi, bi bilo vseeno.
Če se bo ženi zgodilo, pa ji želim, da se ji zgodi tako kot tebi. Ali če se bo meni.
Vsekakor pa ni veliko razlike ali “skoči” enkrat ali desetkrat v “športnem” smislu,
razlika je, če bi odplavala duša. Za to pa ne veš, sploh ne potrebuje sexa za kaj takega. Uživaj še naprej. Sašo.

Ni samo prišel, je kar padel z neba. Pa tudi ostal.LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close