Najdi forum

Zanima me če se spogledujete z drugimi dekleti, čeprav ste srečno zaljubljeni? in zakaj? Koliko vam pomen spogledovanje z drugimi? ali se spogledujete tut ob prisotnosti vašega dekleta? Kaj storite, če vas prične zapeljevati luštno dekle, kadar ste z vašo ljubeznijo? Kako bi reagirali, če bi se vaše dekle spogledovalo in to pred vašim nosom?? Pod katerimi pogoji bi prevarali vašo ljubezen? ali ji bi povedali, da ste jo prevarali? Ali kdaj pomislite na sex s fanti??

Hvala za odgovore!

HEKATE

Je to za seminarsko?

Ja, tko zgleda 🙂

Sej je vseeno, odgovorite, mene tud zanima!

Ti bom poskusil na kratko, po točkah odgovorit

– če sem srečno zaljubljen se tudi spogledujem ampak s tem ne pretiravam, pač rad pogledam lepo dekle, če mi vrne pogled se pač spogledava, samo potem pogled kar hitro umaknem, da ne bi dajal napačnih signalov
– spogledovanje mi mogoče pomeni neko potrditev, dviguje samozavest
– ob prisotnosti dekleta se ne spogledujem
– če bi me zapeljevalo kako luštno dekle ko bi bil s svojo punco bi svoji punci to povedal
– ne bi mi bilo všeč,če bi s punca spogledovala z drugimi takrat ko bi bila z mano, ne bi pa delal drame iz tega
– pod nobenim pogojem ne bi prevaral svoje ljubezni
– ker je ne bi prevaral ji tudi povedat ne bi imel kaj, če pa predpostavim, da bi jo slučajno res prevaral pa ne vem če bi povedal ali ne. Odvisno od situacije. Verjetno bi.
– V življenju še nisem pomislil na seks s fanti

Na to kanonado vprašanj se mi res ni dalo odgovarjat, a, če te, Maca, res zanima, naj bo, na račun punc.
Najprej zadnje. Na sex s fanti ne pomislim, ker me pač ne privlači, oziroma privlačijo. Spogledovanje? Odvisno kako in zakaj se spogleduješ. Mislim pa, da se pomalem vsi, vsak na svoj način. Ljudje gradimo del svoje osebnosti tudi z oblačenjem, obnašanjem, zunanjostjo, rokovanjem in spogledovanjem in povem ti, da je velikokrat vtis, ki ga imaš o določeni osebi, kar pravilen, že samo na podlagi njegovega obnašanja in izgleda. Tudi sami radi vidimo odziv tega kar rečemo ali se oblečemo, zato smo na nek način tudi radi “opazovani”. Največ odgovorov na vprašanje kaj najprej opazite pri človeku je: oči.
Neumno bi bilo ne pogledati zanimive, lepe punce ali moškega.
Sam prav z užitkom opazujem punce okoli sebe in jih “komentiram” moji dragi, in obratno. Če opazim moško zanimanje za mojo soprogo, sem prej ponosen, kot kaj drugega.
Prevara?
Odvisno kako se ljudje razumejo in urejajo medsebojne odnose.
Zame je prevara, če ima žena dela čez glavo, jaz pa nemarno ležim na kavču, pravara je če greš po službi namesto domov k otrokom zabijat čas po gostilnah,
prevara je, če imaš otroke, ženo, ona pa se ne zna odtrgati od dela in ji je urejena pisarna in podjetje več kot urejen dom. To so prevare.
Z ženo imava dva krasna sinčka, dom poln ljubezni in razumevanja. Imava se rada in si zaupava, in zame bi bila izgubljena bitka, če bi me zapustila in odšla z drugim. Niti na misel pa mi ne pride, da bi ji zameril kakšno morebitno avanturico, seks z drugim iz užitka in avanture, pa če vem za to, ali ne. Sva dva razumna in odrasla človeka, ki se neizmerno ljubita, pa zaradi tega ženo ne smatram kot svojo last in ji popolnoma zaupam.
Priznam sicer, da se tako nisem počutil ko sva se še “rosna” zaljubila, to je dozorelo v naju s časom, sem ji pa to jasno in glasno, pred poroko tudi povedal.
Najini otroci, zdravje, prijatelji, dom, to je najina sreča in last. Ne pa hormoni in strast. Radi se imejte. Sašo.

Uauuuuu, takih fantov je pa malo. Upam, da si res tak. Bravooo, kar tako naprej.

LP, Pepelka

Vse lepo in prav Sašo, samo a te res ne bi nič motilo, če bi imela tvoja žena kako avanturco? In ona to ve?
Mogoče se motim,če se me popravi, ampak imam občutek, da imata vidva neke vrste svobodno vezo, se pravi, da tolerirata da kdorkoli od vaju seksa tudi s kakim drugim partnerjem, če je to zgolj iz užitka?

Iskreno, Marjan, me nebi motilo. In ona to ve.
Sicer pa nisva taka svobodnjaka kot se morda da razumeti. Gre se za to, da v življenju lahko pride človek v razne situacije, tudi v take, skušnjavske.
Ne gre za to, da bi kar iskala okrog, kje bova kaj ujela, gre za to, da veš, da se pogovarjaš s partnerjem kako bi odreagiral, če bi…., da ne ogrožaš odnosa po nepotrebnem, oziroma, da se z nekomuniciranjem ali nepogovarjanjem ne oddaljuješ en od drugega. Mimogrede, nihče nima v neki stvari enakih stališč,
tudi midva ne, zato je ona, ko sem ji to povedal, malce ženskošovinistično dejala, da jo zelo navdušuje, da ji tega nebi zameril, da pa naj mi ne bo to meni opravičilo oziroma reciproiteta, da bi to kar tako počel.
Dejansko mi je dala vedeti, da se to sicer lahko zgodi, da pa naj imam to zase.
Mene pač ne nebi motilo, tudi če mi pove, čeprav dvomim, da bi mi, ker je bolj
sramežljiva in zadržana.
Tako je pač. Ljudje smo čuden splet različnih občutij, misli, vzgibov in duš.
Eden drugemu lahko življenje lajšamo, ali pa si težimo.
Ali naj ji zamerim pol ure užitkov, ki se ji lahko zgodijo? Enostavno ne morem.
Da me ne boš narobe razumel. Komur se zdi zakon in zvestoba med dvema nakaj najbolj svetega, ga ravno tako spoštujem in cenim za njegovo, njeno držo.
Ne maram le hinjavcev in čustvenih lenuhov, sebičnežev, ki bi “podirali” kar leze in gre, ženo pa zaklepali v hišo. In obratno seveda.

Čisto konkretno: odkar sta s partnerko skupaj, si že imel (seksal) s kakšno drugo?
LP

Sašo!
Vse kar si napisal, se mi zdi dokaj zanimivo. Papir prenese vse. Vprašanje je, če bi ti prenesel, ko bi ti žena povedala, da si bil prevaran (prevaran v čustvenem pomenu).
Kaj hitro se lahko zgodi, če ji bo nekdo zelo všeč, (večkratni skupni pogovori, osvajanja, skupna smejčkanja….. vse kar je v življenju lepega), da se zaljubi vanj. Lahko gre samo za pol urce, tako kot ti praviš in verjemi, da je vajin zakon že ogrožen. Da bi šla ženska samo zaradi seksa brez čustev z nekom med rjuhe doma pa imela partnerja, katerega ljubi in z njim lahko deli vse lepo in hudo, ne verjamem. Če pa bi že šla brez čustev, ne bi to naredila enkrat in ne z eno osebo.
Mislim, da si ti zelo siguren v zvestobo svoje žene.
Oglasi se, ko ti žena skoči čez plot in videli bomo, če si še tega mnenja.

Lep pozdrav in brez zamere

Draga Li !
Saj sem poiskusil napisat.
Definitivno bi bil razočaran ob morebitni “pravi”, čustveni prevari.
Nikjer tudi ne trdim da imam prav, da ravnam kakor ravnam. Ljudje smo različni in čez svoje čustvovanje pač ne morem. Dva človeka si lahko ustvarita neprebolji ščit samo z medsebojno ljubeznijo, spoštovanjem in pomaganjem, tako je je bolj malo možnosti za razbitje le tega. Vendar, možno je, vsekakor, možno je vse.
Ampak z prikovanjem drugega nase z zaobljubo o zvestobi, mislim da nebi mogel preprečiti tega, pa tudi če ženo zaprem v hišo.
Sinu kupim skuter in ta se čez pol ure z njim razsuje, jaz se pa, normalno, tolčem po glavi, zakaj sem mu ga kupil.
Ampak, ali naj mu ga ne, ker je možno to in to in to?
Potem nihče od nas verjetno nebi več stopil iz hiše, bi pa mogoče umrl od prepiha!
Bil bi strt če bi odšla iz mojega življenja, vendar je nebi zadrževal, ker ni moja last.
Če pa je prav to kar delam, pač ne vem. Pozdravček tudi tebi. Sašo.

Ugibajte zdaj, vaš ugib je brezplačen.

Čisto konkretno: na tej strani klikni gumb iskanje.
Odpre se ti novo okno, kjer je v prazni vrstici prostor za vpis,
v srednji piše: “v kateremkoli forumu “, “katerakoli beseda”, “vsi datumi”,
to pustiš pri miru, v spodnji vrsti pa skenslaš okenčka “vsebina sporočil” in “tema”,
ter odkljukaš okenček “avtor”.
Nato v prazno vrstico vpišeš iskano besedo (v mojem primeru Sašo) ter klikneš
iskanje.
Čez nekaj trenutkov, se ti izpišejo vsi odgovori ali teme, ki jih je kdajkoli in kjerkoli iskana oseba dala na teh straneh. Tako sem si že o marsikom oblikoval svoj vtis ali mnenje. Če ne boš uganila, piši še. Čau. Sašo.

sama se strinjam z Sašom. Mislim, da zaradi enega sexa ne bi vrgla partnerja iz hise. Mislim, da imata dva lahko toliko skupnih pozitivnih stvari, ki bi jih bilo skoda zavreci. In vse je vecno dokler traja, tako da si sama osebno partnerja ne lastim, ceprav imava skupen dom in otroka.

Moram reči, da me je popadla radovednost, ampak ne tako huda, da bi šla čez tako dolg postopek…no, mogoče bi, če bi imela kaj več časa, kot ga imam.

OK, bom ugibala kar na 1. roko. Rad obdelaš še kakšno poleg svoje partnerke, zato to “ponujaš” tudi njej…s tem si nekako skušaš nevtralizirati slabo vest.

Sašo!

Če bi bila na mestu tvoje žene bi bila žalostna, če bi slišala iz tvojih ust, da bi me prepustil še nekomu.Žalostna bi bila tudi v primeru, da mi poveš o tvojem skoku čez plot. Globoko v sebi bi vedela , da me ne ljubiš dovolj močno in da me nimaš več rad.

Ali si že prevaral svojo ženo in si lajšaš vest s tem, ko ji govoriš, da je ne bi zapustil in bi ji dovolil skok čez plot. Ali pa je nimaš več rad???

Poiskusi kdaj drugič, postopek sploh ni dolg, ampak zelo hiter. Kar ti vzame čas, je branje.
Odgovor pa si preberi pri Li, ker bom povedal obema isto.

Draga Li !
Žena je bila zelo vesela tega, da tako mislim, verjamem pa, da nebi bila vsaka.
Povedal sem že, da so se začele te stvari in občutja nabirati postopoma, svekakor nisem čez pet let prišel pred ženo s to novico, češ, si prosta. Zorelo je v obeh.
Glede prevare, je odgovor NE, čeprav bi lagal, da nisva imela nič pri strani.
Zgodilo se je enkrat, po “naključju”, bili smo trije, midva,še z enim fantom. Več kot to pa ne mislim razlagat, ker sem že, zato sem tudi predlagal “iskanje”, če te zanima, si oglej. Sedaj imenuj to kakor hočeš, to je vse.
Da pa ne bom zopet napačno razumljen, naj povem, da mi življenje pač ni tega prineslo na pladenj, kar bi lahko vzel. Iščem pač ne, ker tega ne potrebujem in imam doma vse kar želim. Pravim samo, da življenje prinese marsikaj, in lahko se zna zgoditi. Torej, če bi se mi ponudilo, bi vzel. Lahko bi se sprenevedal, in rekel ne.
Kaj pa ti, Li, kako se ti počutiš ob tem, da ji ga kradeš, čeprav veš da nebi smela,
ali misliš, da če bi njegova mislila podobno kot jaz, ti bila na boljšem ali ne?
In če misliš, da je z njo le tehnično, tebe pa ljubi, kako da ne prestopi?

LP Sašo.

Sašo!
Po pravici povedano se počutim grozno. Vem, da me ne bo imel nikoli tako rad kot svojo ženo.

Draga Li !
Upal sem, da ne boš tega povedala, a žal je izgleda res tako. Začutil sem to, iz tvojih prejšnjih odgovorov in po pravici ti povem, da nebi bil rad v tvoji koži.
Meni je moj dom, žena, otroka, vse moje življenje. Zatočišče pred skrbmi, obramba pred zunanjim svetom, skrivališče pred pritiski v službi, javnosti, življenju, sveti mir, poln ljubezni.
Imam pač tako mnenje o spolnosti kot ga imam, to tu sedaj ni pomembno, in to sem hotel poudariti. Srečo imam, da imam kar imam, in zavedam se tega. S polnimi pljuči tiham ta zrak in doma se napolnim z energijo.
Imam prijatelja, lahko trdim, najboljšega prijatelja v življenju, ki je daleč.
Skupaj sva bila 6 mesecev v vojski, še v Jugi, sedaj sva 800 km narazen.
V tistem času, ko sva delila težke dneve v vojski, sva si krajšala ure s pogovori, zafrkancijo, in se zaštekala, po pravici v dno duše. Različne vere. Različne narodnosti. Pozna me v dno duše in določenih stvari mi ni potrebno niti razlagat.
Stalno sva v stiku, telefon pa to, bil je že pri meni in jaz pri njem, obe družini sta tako zelo povezani, a vendar ko grem po obisku domov, jočem kot otrok, ker vem, da najboljšega prijatelja ne bo, zopet par let. Pa je “le” frend.
Ne znam si predstavljati, da bi imel ljubezen na dosegu roke, pa tako daleč.
A, tako je to Li !
Upanje umre zadnje, in nebi bili ljudje, če nebi imeli upanja.
Resnično iskreno upam, da se ti en dan odpre nebo, Li. Drži se, in hvala za debato. Sašo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close