folna kislina pred postopkom
Katja S te tabletke ti je priporočala verjetno sestra Gina na kliniki???????????
Mojemu možu je tudi dala in je pil, ko sva bila že tretjič pred IVF. in takrat je imel dobra semenčeca tako, da se je lahko najin pikec primil. Si vzela od Gine za moža te tabletke??????? Če se pa motim za Gino med. sest. z klinike se ti pa opravičujem. Ker vem da Gina ima to skozi in sva si sorodnice ampak ne bi sedaj o tem………. Želim ti, da čim prej zanosiš…………..
Lep dan še naprej
Doroteja
Katja mislim, da ima prav, ker jaz isto sem imela več zarodkov oz. zarodek kot ponavadi. Vedno so izumrli in sem imela samo 2. zarodka. Ko je možek začel te tabletke piti sem pa že imela 1. zarodek več. Ne vem kaj naj ti povem ali so dobre ali ne? Saj veš, da vedno pomisliš, če katera prodaja kakšna zdravila, da želi kaj zaslužiti tako sem si tudi jaz mislila, ampak vseeno sva z možem kupila saj zaradi tega nisva kapitulirala ha ha ha……. Če sem čisto odkrita ne verjamem v nobena zdavila niti v čaje. Pravijo, da je tudi zelo dobro za zanositev piti materino dušico, ne vem ali je to isto kot krvomočnica? Jaz sem pila tudi materino dušico in ni bilo nič samo preko IVF. in zato verjetno ne verjamem nič več. Če kdo ponuja kakšna zdravila in ti pove ja to je zdravo, da zanosiš saj veš kaj smo me ženske, da bi spile hudiča in pol, da bi zanosile. Ampak vedno pri sebi si mislim, da tista oseba, ki prodaja ta zdravila in ne vem še kaj, da se ji gre več za točke in, da zasluži bolj kot pa, da pomagajo te tabletke. Takšno je moje mnenje in tako vsaj jaz razmišljam za ostale pa ne vem. Vsaka ve zase kaj ne?
Probati ni greh samo se tanjša denarnica potem ni nič in si še razočaran in te tabletke se mi zdijo kar precej drage. Ne znam ti Katja povedati ali so dobre ali ne, ker mogoče sem jaz zanosila, ker je bila pač usoda takšna bog si ga vedi…
Mislim, da imam prav kaj misliš pa ti?
Lepo se imej in ti želim čim prej dojenčka oz. tvojega sončka……..
Doroteja