Meni se je zacelo svitat, kaj mi bo pomagalo. Nekaj, kar si je moje telo zasluzilo, da pa ne bi dobilo se vec, moram zacet spet malo ven hodit, med ljudi, pa bo… Danes npr. sicer nisem bila v fitnessu, sem pa sla na Cooperja, potem pa celo popolnde in vecer lepo socializiranje. Pojedla sem eno orto solato, tako za prav, in zdaj grem spat. 🙂
Jay sem visoka 171 cm in imam 68 kg….vem, da ni idealna teža, a sem si taka všeč in pika. Tudi drugi mi pravijo, da sem suha…..veš kaj je….vedno sem telovadila in imam še kar čvrsto telo…kilogrami pa prav nič ne povedo. Pred leti sem imela 85 kg, pa sem shujšala….samo takrat sem bila veliko bolj vesela in nasmejana, je pa res, da se nisem dobro počutila. Zdaj ko sem začela hodit v fitness se počutim še bolj sexy. Jaz raje več jem, pa migam.
Jaz imam danes za sabo tak dan, kot ze dolgo ne: bitka na treh frontah in to tako, da mi je zmanjkalo casa za gibanje. Le ko sem sla na vecerni posladek v Zvezdo, sem pretekla kak kilometer na hitro. Bljak, sovrazim take dneve. No, pa jutri z mamo eno uro teka, pa bo 🙂
Ti, Zlata ribica, si rekla, da si s Primorske, ne?
Ja, ja, jaz sem s Primorske doma, smem vprašat zakaj te zanima? Od kod pa si ti?
Ma kako ti uspe tečt 1 uro…..mene bi pobralo, saj že 10 minut Orbitreka me izčrpa. Ponavadi sem vadila na Orbitreku po 20 minut, ampak od kdar hodim vsak dan v fitness, očitno nimam več toliko moči….po mojem je moje telo res preutrujeno. Sej zdaj bodo začela predavanja, tako da ne bom mogla prav vsak dan hodit v fitness. Ma sem prav obsedena s to telovadbo in kilogrami. Sedaj sem kupila novo tehtnico in pokaže več kilogramov kot tista prej….ma uffa…..:((!!!
No, lep dan ti želim….poln lepih trenutkov, veselja,….in teka…ali pa druge rekreacije.
Ciao!