Najdi forum

Že večkrat sem na različnih forumih zasledila, da je omenjena ta voda. Kje se dobi in za kaj, poleg raztrupljanja organizma, pomaga?
Lp!
Majda

Fhes je zame čudež- mene je definitivno rešil pred rakom , sem 300 % mam razloge in je tud zdravstveno dokazano da je moje stanje kljub slabim napovedim izredno – o tem smo precej pisali na onko forumu. Nekateri imajo pomisleke ampak to mene ne gane , mene ne more noben prepričat da to meni ne pomaga in da je vse v glavi. 6 let sem probala z mislijo in raznimi alternatoivni metodamo odgnati raka pa mi ni ratal (pravzaprav zadnjič pri 6 ponovitvi mi je ratal z encimi in bioterapijo) , ampak tko dobr kot mi je zdej – jemljem pa leto in pol mi ni bilo še nikoli v življenju, zato me noben bog ne more prepričat da to ne deluje. imela sem transplatacijo kostnega mozga da o kemoterapijah ne govorim, zato mi je bilo usojena da moj imunski sitem ne bo nikoli več Ok in moja kri je bila porazna. Zdej je moja kri kot zelo zdrav človek v najboljših letih – ne mi reči da je to slučajno (čeprav zadnje mesece uživam še Map – tudi o tem se je pisalo že na forumuh)

No da da bom moje štorije razlagala . Fhes je predvsem zelo močan rasztrupljevale, antioksidant (4 krat močneješi kot Q 10), poveča absorbcijo hranilnih snovi , ker se poveča dotok kisika celicam je dobra preventiva , daje energijo….(to predvsem ghitro vsi opazijo), hidrira…. skratka cel kup je teh lastnosti, bistvo pa je da popravi biloški teren v organizmu in vrača celice v naravno stanje.

Če hočeš mi piši na mail : [email protected]

in ti pošljem članke ki so bili objavljeni v Auri in ti povem tudi kako se da nabavit.

Nabavljamo iz Švedske -imamo precej varen način, moraš imet mednarodno kartico ali da ti jo kdo posodi in te pooblasti -vse se da če se hoče.

Drugače pa ti lahko tudi jaz zrihtam za sprobat ko dobim paket in mam tudi kako škatlo za prodat.

Jaz sem 7 let probavala vse živo , pa mi nič ni pomagalo tako hitro in učinkovito kot fhes , imenujejo ga živa voda ker oživljo vodo v naših celicah in popravi biološki teren v organizmu.

Ni poceni, vendar se splača investirat . Moje zdravje je odlično, antibiotikov v družini nimamo (vse se da uredit s povečanjem doze pri raznih virozicah in si v 1-2 dneh OK) , prišparam na lekarni, na raznih zdravilcih katerim sem zmetala ogromne količine denarja (ko si bolan ti pač cena ni važna), če tako gledam zadeva ni draga. Stane 15.000 60 kapsul, če pa naročiš paket 3 pa zte lahko najceneje pride 13.000 sit, 1 kapsula je približno 1 kava – a se je težko odpovedat 2 kavam na dan. 2 sta zadosti za preventivno dozo, jaz osebno jemljem 4 ker mam za sabo tako diagnozo – dokazano je da s 5 kapsulami 99 % zaščitiš celice pred prostimi radikali, in to je seveda zelo važno. Najbrž veš kaj so prosti radikali , če ne veš ti lahko napišem .

Lp
Renata

reni, a je Fhes primeren tudi za otroke? Na prejšnih postoh sem videla, da uporabljaš Just. Kako se odnese oboje? lp petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

reni, se že prebrala tvoj odgovor na prejšnjem postu (poprej sem ga spregledala). kje pa nabavljaš Fhes, pa just, lp petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Kot si najbrž razbrala iz prejšnih postov me je enostavno življenje pripeljalo do tega da sem se začela zanimati za naravne zadeve ki pomagajo imunskemu sistemu, ko zdravila odpovedo.

Z Just se sedaj tudi sama ukvarjam , poznam ga že 5 let. Just se prodaja preko predstavitev na domu, tako da gre za direktn stik s kupci in da se stvari lahko tudi sproba. Na ta način že 70 let uspešno deluje, vsaj 7 let tudi v Sloveniji. Sama sem imela 4 leta take predstavitve ki so ratale prave zabavice, katere so prijateljice komaj čakale, ker se je vedno kaj novega dogajalo, potem so me nahecale da sem se začela s tem še ukvarjat (ko sem šla invalidsko v penzijo), ker me to veseli in sem vesela da sem se tako odločila saj je res užitek ko srečavam toliko zadovoljnih kupcev.

Skratka če te Just zanima se lahko dogovoriš za predsatvitev izdelkov ki običajno traja kako uro in se ne pogojuje z nakupi . Se pa to gostiteljicam tudi lepo obrestuje , sploh v tem predbožičnem času (tudi vsem prisotnim)

Fhes pa se nabavlja na Švedskem ali prek zastopnikov. Ceneje je če lahko naročis sam vsaj 3 škatle ker je potem popust , včasih imam kako škatlo viška za prodat, ker pri nas pač jemlje to cela družina – v širšem smislu. Drugače pa vsaj 1 krat mesečno naročamo, ali celo večkrat in fhes pošljejo v cca 1 tednu. To je edini način kako priti do produkta, vem da je težko naročit kar 3 škatle , zato rajši prvič prodam eno škatlo , da se sproba in se potem odloči. V glavnem pa že 14 dneh ljudje vedo kaj bodo naredili ker začutijo efekte.

Če hočeš kaj več info mi raje piši na mail
[email protected]

da ne bom tukaj gnavila bralce.

New Report

Close