FATALNE ženske
Nekak obujam tole temo in zgleda, da mamo precej različne predstave in razumevanje kdo FATALKE ste…
Pregrešno lepa a smrtonosna, fatalka najprej moškega povsem očara s svojimi čari, nato ga odvrže kot navadno smet…. očara lahko z zunanjo lepoto, obnašanjem, karakterjem ….
Čalnek:
http://www.bambino.si/fatalne_zenske
Stara tema:
http://med.over.net/forum5/read.php?163,5243619
(Hecn, nekako puhla vsebina in definicija.)
Fatalnih žensk ni, je le posebna psihologija, pri določenih moških, da so ranljivi na tovrstne ženske intrige in čustvene manipulacije – to so praviloma starejši in poročeni gospodje, da “izgubijo glavo”, kot temu rečemo, da so pripravljeni tvegati vse, ona pa uživa v moči, ko drži moškega v pesti in ga stiska po mili volji. 🙂
Cer. No malo sem nakazal smer moje obdelave – ni prostora za dva… za debato nas je pa potrebnih vec…
Zakaj moski odgovor? Tudi ve ste vabljene s svojimi cari 🙂 Niakakor ni prostora za dve fatalni zenski skupaj! Nis me fascinirala..[/quote]
Nisem vedela, da bi te morala.
In še vedno ne vemo, kakšno je tvoje mnenje, da ni ne puhlo ne prazno.
Fatalk ni.. to je le označba za žensko, ki se zaveda svoje zunanje in notranje moči in potem rine po svoji poti ne glede na to, koga pri tem na kakršen koli način podre. Fatalka je ženska, ki te čisto omreži. Moja oznaka fatalne ženske je (drugačna pač), da me očara z vso svojo bitjo, notranjo in zunanjo lepoto, prijaznostjo, srčnostjo, iskrenostjo, skromnostjo in sposobnostjo uživanja v danem trenutku.
Zakaj je potrebno tako vprašanje in kaj bi rad z njim dokazal?
Je pa včasih nekaterim težko dojeti, da je to možno. In obenem ljudem privoščiti, da so srečni.[/quote]
Nekateri pa res ne morejo doumeti, da so tudi lepe stvari možne. In jim to tudi privoščiti! Le kaj imajo od tega, da so nevoščljivi tuji sreči?
Po definiciji pomeni fatalna:
fatality (n.) late 15c., “quality of causing death,” from French fatalité, from Late Latin fatalitatem (nominative fatalitas) “fatal necessity, fatality,” from Latin fatalis “ordained by fate; destructive, deadly” (see fatal). Senses in 16c.-17c. included “determined by fate” and “a destiny.” Meaning “an occurrence resulting in widespread death” is from 1840. Related: Fatalities.
Tudi v (B) filmih so usodne ženske pogosto tudi precej fatalne.
Ti trdiš, da je tvoja fatalna. To pomeni, da ne razumeš, kaj beseda pomeni, zate je usodna ali celo samo usojena, vsekakor pa gre, razen v zadnjem primeru (usojena), za precej zanimivi odnos, tudi če misliš, da je tvoja samo usodna.