Najdi forum

fastforward – Zbrana dela, ponatis.

Glede na to, da lahko napiše tule kdorkoli karkoli, imam javno vprašanje; Zaposluje ta velecenjeni forum lektorja?

Če je odgovor DA, imam predlog; Naj opravi delo in lektorira tale Zbrana dela avtorja fastforward ali včasih tudi fastfarward vsako posebej na ustrezen način /lahko tudi z Delete/, za nazaj in še vnaprej v duhu slogana; napravimo ta forum spet čustveno inteligentni.

Hvala.

Citiram;

fastforward
Re: Iščem punco za

07.11.13 14:22

HA HA HA HA HA TI PA SI CAR!!!!!

fastforward
Re: Kako naj ji povem?

07.11.13 14:21

poglej, pripeljikolega poleg kaj popite in jo nasadita. če ji bo všel je itak super pa je vse rešeno, če ne pa bo ze sama šla stran. ker si perverznjakar. edino če rabi kako kolegico polegv posli!!! ha ha ha mater si lolek!!! sam se mi zdi da bi ji znalo bit všeč če bi jo dva kot 95 % zenskam.5 pa jih je lezbac. tak oda ne moreš sfalit!!! preprosto. s tem ji pokazes da je huda bejba da jo rad gonis in da te rajca in da jo hočeš samo za to. bolj jsano ne gre. mogoče pa bo hotela se veckrat. hahahahaa

fastforward
Re: Dovolj mi je menjavanja…

07.11.13 14:16

cuj ti 27 letnica, kje si ti doma, daj pridi k meni. jaz en bo,m nic jezen če bos sla z drugim čez 1 mesec!!! ha ha ha ha ha haa idelano. da se terešim koncno!!!!!! ti si res idelana jebačica prideš polna energije in greš, ja res idealno!!! kot avto ki ga dobis na uporabo za 14 dni. ha ha ha kr ostani taka kot si ker si super!! še več takih, kr dam svoj naslov!!!! a veš kak pravijo, če ne moreš babe popravit jo pofukaj!!!! a maš še kakšno tako kolegico??? pa idealna si res še odseliš se pol iz mesta ker se naveličaš!! ja super SUPER. te te se srečat nikol več ne rabim!!! idalka si ej. se mas kako sestro?? hahahaa poznas to ko se dva tipa menita pa rece en drugemu kak je ona ob bazenu huda ej kako bi jo nasadil. pa drugi reče da si vedno zapomni da je nekdo na svetu zelo srečen ker se je rešil!!!!!! HAHAHAHH MEJ SE. A TI DAM TELEFONSKO???

fastfarward
Re: kaj je za moskega PRAVA zenska??

07.11.13 14:10

v posli @#$%&, v kuhni kuharca, pri otrocih mamica. to je to preprosto?? če imas velik keša pol ni problema, če ganimas je velik problem, ker boš moral neki priskrnit. najvrjetneje tam kjer ti najman paše in to je sex. ha ha ha tako je!!!! edino če si res hud in imaš res vlkega debelga tiča pol mogoče bo kaj. ampak če imas deanr. to je kljucno. ok zdaj pa idi drkat nespsobnez

fastforward
Re: Kaj naj naredim?

07.11.13 14:02

ti pa si ena, ha ha ha. kva je s tabo narobe???!!! pač si daa lukno nenemu ki ga ne poznas te je nasadil in napolnil. kaj zdaj imas otroka al ne al kaj?? a si sla splav delat. ti se cudis o neresnosti moskih KAJ PA TE TI SI?? A TI PA SI RESNA?? ko s gonis okol z neznanci brez zaščite?? če das tiča v lukno in jo napolni in je glih pravi čas pač pride do spočetja a ne?? kolko si stara??? če boš imeal otroka pa vrjetno očeta ne bo tezko najt. IMAMO POLICIJO PRI NAS A VEŠ???? ker je kot starš dolžan skrbet za otroka pa če mu je všeč ali ne??!! vrjetno tudi on ni najbolj naudusen nad teboj a ne???? ze ve zakaj!!!

fastforward
Re: Kaj se dogaja, kaj to pomeni?

07.11.13 13:44

ŽE NA 3 zmenku sta se poljubljala??? kva si ti kakšen lolek bolek?? kaj še niti na 3 zmenku je nisi pojebal?? kaj te čakaš?? da jo bo kdo drug?? s kakimi stvarmi se ti ubadaš. če ti je huda je to to. če ti ni pa ni pa jo vseeno nategni. kva kompliciraš @#$%& ej. ti si nek mamin sinek. kaj mamica ne dovoli da jo nasadis?? al ti daje navodila?!! lolek bolek . primi jo za lukno pa nasadi ej kva filozofiraš, kreten!!!

fastforward
Re: fant ki želi biti samski

07.11.13 13:53

odgovorit genralno je tezko ker nimam dost podatkov. ne poznam ne tebe ne njega. iz opisanega se meni tovse skupaj čuje kot, da ti res misliš da imaš edina lukno in da se edina znas gonit!! no to ni tako. motis se če tako mislis. po moje si jezna ker te je namotal in izigral in te izkorišča zsamo za sex, ker ti to ločuješ. saj si rekal da ločuješ. MOSKI TUDI VEŠ!!! ha ha ha haha idelana za sex si in če mora malo potrpet da je malo s teboj inti neki piha na duso in ima zato prazna jajca m uje zgleda vredno. sedaj pa se je te naveličal ker si ti nehala ločevat sex in vezo. ha ha ha kaj te pričakuješ ti dobial si ga na odnos locujem sex in ljubezen in sedaj kos bi ti rada več pa on noče, logicno da ne!! saj ni prisel k tebi zaradi zveze!! kje mas ti logiko!!?? fine prijazne fante pa si ziher odjebala ne??!! no zdaj pa trpi. hahaha to je to . pa stara si 28 kajti mas sam osnovno solo narejeno? kaj si po izobrazbi, kako zgledas?? zato pa ti je privlačen ker te je pustil, če pa bi skakal za tabo pa bi ga odjebala!!! take ste! prav je naredil. moral biti vse lukne napolnit in te pustit.

fastfarward
Re: PROSIM za NASVET

07.11.13 13:38

po moje je zelo preprosto. najvaznjše je koliko imas tiv hlačah? mere. če mas veliko in debelo pa si skuliran je ok. če imas malega ki ga komaj cuti pol pa s ne cudi ce se goni okol. ha ha ha pač se je gonila pa ji reči naj pripelje kako kolegico poleg. al pa kakega tipa pa jo skupaj polozita. brez veze da se sekiraš ker ita ksa mvidis da nista več za skupaj! tako da raje izkorsiti to kurbico in jo nasadi cimveckrat ciom bolj perverzno. ker zgleda da to rabi!!! pač ji je spet zadisalo jeabanje in ti nisi pravi. zdaj al jo bos fukaril k oprasico z se enim tipom ali dvema ali pa idi narazen. če bos jokal bo se bol čutila da si šalabajzar in je neupas niti pojebat pošteno. to je to nic drugega. odloči se al bos dec in bos fukal ali pa bos samski. pač imata otroka ki bo najebal!!!! zahvali se kurbici. sicerpa me malo moti da govoris o svinjrijah kao. pač iam rada več tičev saj ni edina to iam 95 posto zensk fantazijo. 5 posto pa je lezbac!!!! ha ha ha si ti en luzer ej. tačas ko ti tukaj jokaš ona joka ker jo dva jebeta v ritko!!!! lolek

fastforward
Re: iskanje partnerja

07.11.13 13:07

nisi napisala, kaj je bilo narobe z tvojo dolgoletno zvezo!! niti kaj si po izobrazbi. kako to d s ipreskrblejna? to so pomembna desjtva. tvoj izgled in stil oblačenja je pomemben. marsikaj. hobi, predz znanje v športu, aktivnosti druge. premalo podatkov imam za pravi nasvet. kar pa se mprebral pa je preprosto to da nis realist. nevem kaj pričakuješ stara si 35, imaš enki za ponudit in pričakuješ vrjetno to plus še 2x več!!! pravis da lahko dobiš jebača kar tako, ne vrjamem. pol bi pa res ze mnorala dobro zgledat. tudi izkusnje z enim partnerjem te se ne naredijo dobrto jebačico in zapeljivko. najvrjetneje je problem v tvojih pričakovanjih. to je sedaj samo realnost in kozikvenca tvojih dejanj. kot trde mišice po treningu utezi. tako pač je. prejbi mislila. kv jokas tolko?! res tudi malo zgleda da se kr mislsi na to osebo. vidim da imas neki proti osnovnim cloveskim potrebam, če ti mislis da te ob keri imel ker is tako ( pametna) se motis. če ne znas moskega drugače zadovolit kot z pičko pa je tud tvoj problem. zgleda da ze nisi tako dobra kot sama mislis da si!! no jaz sem prepričan v to!!! VS tudzdaj ni neki hudega ni neki nevem kaj. čudno je da si si sam uspela pri 35 letih vse uredit. stanovanje avto sluzbo malo imam občutek d is it ena taka razvajenka. ki misli da kr vsi tako dobijo stvari. malo si fina zgleda.

fastforward
Re: Najina zveza in…sex.

07.11.13 13:17

zakaj se meni vedno bolj zdi da ti iščeš potrdilo ali nasvet od kog drugega , oziroma zelis slisat od koga drugega da pusti tega tipa z meglo v jajcih. pač ima malega tiča in te ne zmore pofukat. itek se bos prej al slej zgonla z drugim ki te bo napolnil. to je to preprosto. nič nisi povedala o vajini vizuelnosti. vidva kao frenda te pa se še pojebite ko frenda!!! ha ha ha a to je numnost kaj pišeš. kva bi sploh rada? da ti nekdo reče da se idi zgonit 1 krat na teden k dobremu jebacu. te pa pripelji se enga poleg v poslo. hahaha druge ni.

replika. dragi gospod vidim, da ti moj stil ni niti malo všeč! ker sam ne zmoreš konstruktivno kritizirat si se obrnil na pomoč javnost za katero se velikokrat skriješ. torej kaj vse vem o tebi pa te sploh ne poznam prvič sedaj čitem tvoj komentar.
torej kaj vema? da si naredil enk faks vrjetno družboslovno smer. recima ekonomijo ali nekaj kar pač lahko dobiš zaposlitev EDINO v javni upravi. Zelo hitro in pridno si zbral vse moje komentarje , kar pomeni d si zelo živčen ko čitaš, ker je resnica!!! torej te resnica boli!! sklepam da si nek mamin sinek, imaš polno rit vsega, zaposlen po vezah in sedaj si hitro tako kot si navajen skočil po pomoč večjo skupino. Ker me sam ne ZMOREŠ- moreš odstranit si zelo spretno in zvito želel dosečt da me odstranijo. No kakor veš draga ovca pri nas v drzavi vlada svoboda govora- vsaj na papirju. ker pa jo taksni ljudje kot ti torej nespsobni, vodljivi, osebki seveda ne odobravajo saj potem kaj kmalu pride na dan RESNICA!!! ta resnica pa je da si en navaden šalabajzek, ki so mu všeč močnejše ukazovalne ženske, ki ukazujejo in vzmajejo vajeti v roke na vseh področjih. Si kimavec in ritoliznik. sam si niis spsoben ustvarit popolnoma nič, vrjamem pa in sme prepričan, da imaš veliko somišljenikov , ki prav tako kot ti ne presnesejo resnice. preden boš naslednjič ponovno pizkusil deskriditirat ljudi kise jih bojiš z silo torej v tvojem primeru se boš skrival v večini premisli iz kaksnega testa si in kje imaš hrbtenico?? ali imaš sploh kakšno načelo??!! vrjetno ne!! tvoje načelo je sri se v večino in se delaj da si njihov. a veš kako se vvojni reče takemu????? a veš?? IZDAJALEC!!!! v tem našem sistemu so cinkarji zaželeni, ker se tretirajo kot ljudje ki so pametni in sodelujejo z sistemom, tudi v zaporu!! so celo nagrajeni!! a ti veš kaj se naredi z izdajalci v vojni?? a veš?? pobije se jih! a ti veš kaj se naredi z izdajalci pri nas v sloveniji? sami se ubijejo?? prej ali slej. ostanejo samski, in nimajo otrok!!! in tako njohova kri ne gre naprej, niti geni!!! HVALA BOGU. ker taki ljudje nič ne pridodate h tehnologiji in napredku. bo????

Ufff! Ti si pa hujši, kot Nostradamus…:-)

Od vsega ostalega si zadel pa tole, citiram; “…vidim, da ti moj stil ni niti malo všeč!

Ostrostrelstvo ti očitno tudi ne leži; potrebna je mirna roka, umirjen duh, jasen um. Poglobljeno zato še naprej študiraj vstop v Zen.

Joj fastforward, malo sem prebrala tale tvoja zbrana dela. Ne poznam te, ampak iskreno te tudi ne bi zelela spoznati. Iz tvojega pisanja ven buta tok vulgarnosti, da se mi obraca zelodec.

sinja 222 replika!!! pa dobro preberi. prav si povedala, da me NE poznaš!!! dajva sedaj vzet par minut in neki preglejma? ok? malo preberi kaj si napisala! si? sedaj pa ti bom jaz razložil neki! kakšna oseba si ti? glede na to kaj si mi napisala!!! vidim, da si zelo prizadeta, da te zelo moti nasilje, grde besede, vrbalno nasilje te straši. to veli kpove o tebi kot osebi in tvoji preteklosti. vrjetno se teg bojiš, ker imaš z takšnimi ljudmi slabe izkušnje. ker recimo dam primer, mene osebno ne moti če je kdo gej. ker mi minikdar ni noben gej nič slabega naredil in me ne moti, zelo preprosto. ti si se opredelila le na vulgarnosti, samo to si uspela sfiltrirat iz mojega pisanja?! kar pomeni da si zelo občutljiva na to! zakaj je tako veš ti definitvno! to da me ne bi rada spoznala! ok tudi jaz tebe ne bi rad spoznal v živo, ker že sedaj vem kakšna oseba si in takih oseb poznam veliko in nimam niti malo želje zapravljat svojega dragocenega časa za tako soebo kot si ti ( ne dodelano, razočarano, zakompleksano, nesamozavestno,ovco karakter,prestrašeno in vodljivo, ki s je prepustila v usodo). naprej, napisala, da nimaš nobene želje spoznat mene?! ampak to tako prestrašeno, ojoj kaj pa če ga kdaj spoznam, bog ne daj ga??!! pa kako ti sploh zivis tako?? a se vsega bojis in prosiš da se tislabo ne bi več zgodilo?? dodala si besedo iskreno, rada uporabljaš to besedo, alibesedno zvezo (bom povedala po resnici, odkrito) a iskreno praviš a vsedrugo pa si se zlagala al kako?? al si tako zjebana in tako dvomis vase da moras to podkrepit z preprivecanjem same sebe da je to kar delas pravilno in prav?? imaš nik sinja222, prvo sem prebral SVINJA 222 OK?? včasih se pač ne da drugače povedat kot tako? če ne vrjames preberi kaksno knjigo od RUGLA!! po moje bi jo morala! pač če se ne znaš nasmejat in skoz gledas melodrame in grozljivke pač sene čudi če si v ta kem stanju kot si!!!! SE ZELO VESELIM TVOJEGA ODGOVORA!! ti pa lahko že sedaj povem, da če bi ti bila pametna BI SI ME ŽELELA SPOZNAT!!!! ok? ampak če bi ti bila tolko pametna, da bi se me želela spoznat, bi tudi vedela da imam prav!!! to je pa začran krog v kerem si in zaradi takih ljudi kot si ti, pač si taksna kot si zarad islabih izkusnej, za katere je kriv tudi nas sitem politika, pač sledi da drugih politikov ne moremo imet, ker se z teboj drugače ne da komunicirat kot tako, da te človek ustrahuje. ZELO PREPROSTO!! RESNIČNO SE VESELIM TVOJEGA ODGOVORA, RESNIČNO KOMAJ ČAKAM !!!! uzivaj

Ne, iz tvojega pisanja sem se razbrala, da si sekusalno totalno frustriran. Sklepam, da si impotenten…

Fastfoeward. Šit. Ti pa si psihopat.

Fastforward, ne verjet vsega svoji domišljiji. “Tu in tam” še kaj preveri, če je res. To narediš tako, da vljudno govoriš z ljudmi, se z njimi pogovarjaš. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, na forumih ni lektorja.
Takih sestavkov jaz enostavno ne berem, ker so neberljivi. Za krotenje oseb, ki se hodijo na forume izživljat, so odgovorni moderatorji (ki ga ta forum nima) in administratorji. Žal monovska administracija ne slovi ravno po tem, da bi jo bistveno skrbel nivo komunikacije in problematikov niti ne skuša preprečiti oziroma jih ne blokira.
Zato je edini način samoobrambe, da jih človek enostavno preskoči in se ne vznemirja, škoda časa in energije za prevajanje njihovih umotvorov v slovenščino.

Glih to sem mislil, citiram;

Za konverzacijo na tem forumu je potrebna vaša registracija.

Kliknite tu za prijavo

dže s ti sada, fastfuude?

New Report

Close