fantovo samozadovoljevanje
Spoštovani!
Enkrat sem že pisala o tem problemu, pa bom še zdaj.
Moti me, da moj fant v moji odsotnosti gleda na internetu filme s “pokvarjeno” vsebino in se pri tem samozadovoljuje. Če naprimer vzame en dan dopusta in sva prejšnji dan imela spolne odnose, se bo vseeno samozadovoljeval, kljub temu, da se bova popoldne spet videla. Ko mu omenim, da to počne, on to zanika. Kljub temu, da ve, da me to moti, se temu ne odpove.
Počutim se nekako manjvredno oz. nezanimivo, če ob meni potrebuje še gledanje drugih žensk.
Skupaj sva že nekaj časa in imava drugače kar lep odnos.
Ali je to normalno? Ali je z najinim odnosom kaj narobe?
Če ima kdo še podoben problem, bi prosila, da mi piše na moj mail.
Hvala lepa in lep pozdrav!
Z vajinim odnosom je verjetno čisto ok, ti pa se le malo zamisli. Pusti človeka živeti. Te je zaradi tega kaj manj? Mogoče se njemu zdi “bolano”, če ti gledaš mehiške nadaljevanke, a je to pač tvoja stvar. Pusti mu živeti. Človek ni nikogaršnja lastnina in nikomur ne rabi polagati računov, sploh pa ne o tako osebnih stvareh, kdaj se je samozadoljeval in kdaj ne in na katero je takrat mislil in zakaj ni nate,… Si predstavljaš, da tebe nekdo tako zaslušuje – nizkoten občutek. Ljudje smo si različno, kar je za nekatere pokvarjeno, je za druge kaj drugega. Vidva ne počneta pokvarjenih stvari? Oz. kako pa potem sploh to počneta, da je tako drugače kot na internetu.
LP
Aleksandra