fantova mati
Fantova mati ima bulo na levi dojki, ki se ji je naredila v tem letu, poleg tega ima pa tudi na rokah in na nogah buli. Zdravnik ji je rekel, da ji bojo dojko vzeli, ker je rakovega izvora, možnost pa je, da je tudi na nogah in na rokah rakavega izvora. Ona pa sedaj kar misli, da bo umrla. Kar govori, da moramo biti pripravljeni na njeno smrt. Naj se sin (moj fant) kar nauči živeti sam. Dopovedala sem ji nekako, da naj sinu ne govori preveč o tem, ker ima odgovorno službo (voznik avtobusa) in se mi zdi, da mora biti skoncentriran. Potem sva pa njen mož in jaz na vrsti, da jo poslušava. Kako ji naj pomagam? Na dan poje tudi po šest apourinov.(upam, da je prav napisano)
Hvala in lep pozdrav
Spoštovana Maja m.
Žal je povsem ožno, da ima moževa mati prav, ko meni, da se bo sin moral naućiti živeti brez nje.Dokončno oceno nevarnosti nza življenje prepustite zdravniku, vsekakor pa si pred najhujšo možnostjo ne gre zatiskati oči.Če bo usodna doiagnoza potrjena, dovolite možu, da se bo čimveč pogovarjal z materjo saj kasneje več ne bo imel te možnosti in bi lako takrat sebi ali vam to očital