Najdi forum

Zdravo, mogoče se bo nekomu zdelo neumno, pa vseeno. Gre se za fantovega prijatelja. Da ne bom pisala na dolgo in široko naj povem, da je ta prijatelj zelo dolgo finančno izkoriščal mojega fanta (pa tudi še kako drugače, ne samo finančno). Poleg tega je zelo slabo vplival na fanta – na žalost je bolj labilen in hitro pade pod kakšen vpliv :/ Zatakne pa se nekje drugje in sicer da je ta fantov prijatelj govoril grdo stvari o meni, moj fant pa ni nikoli stopil meni v bran in mogoče rekel prijatelju da zdaj pa dovolj. To bi naredila jaz v takem primeru in dejansko tudi enkrat sem ko sem imela tak “izpad” s svojo prijateljico. Če nekdo žali mojega fanta, sploh pa NEUPRAVIČENO, ne želim imeti stikov s takimi ljudmi. Zato me zelo moti ko se fant druži, sliši in pogovarja s tem svojim “prijateljem”. Kaj mislite :/ ?

Hvala, Taja

Se malo vprašaš kdo sploh je moj fant? Je vreden vsega tega?

Drugače je pa super človek in dober fant? Njegove pozitivne lastnosti?

Vredno razmisleka, avtorica. Na podlagi tega, kar si napisala, te fant sploh ne spoštuje, vprašanje tudi, koliko in če te ima sploh rad. Še največji naivneži in labilni ljudje so zmožni braniti svoje ljubljene, a le, če jih imajo radi oz. jih ljubijo. Pogovori se z fantom, če ne bo šlo, daj ultimat in kot zadnjo opcijo, končaj z njim.

New Report

Close