Fantov prijatelj
Zdravo, mogoče se bo nekomu zdelo neumno, pa vseeno. Gre se za fantovega prijatelja. Da ne bom pisala na dolgo in široko naj povem, da je ta prijatelj zelo dolgo finančno izkoriščal mojega fanta (pa tudi še kako drugače, ne samo finančno). Poleg tega je zelo slabo vplival na fanta – na žalost je bolj labilen in hitro pade pod kakšen vpliv :/ Zatakne pa se nekje drugje in sicer da je ta fantov prijatelj govoril grdo stvari o meni, moj fant pa ni nikoli stopil meni v bran in mogoče rekel prijatelju da zdaj pa dovolj. To bi naredila jaz v takem primeru in dejansko tudi enkrat sem ko sem imela tak “izpad” s svojo prijateljico. Če nekdo žali mojega fanta, sploh pa NEUPRAVIČENO, ne želim imeti stikov s takimi ljudmi. Zato me zelo moti ko se fant druži, sliši in pogovarja s tem svojim “prijateljem”. Kaj mislite :/ ?
Hvala, Taja
Ma ja…. on ima pač slabo mnenje o tebi in blebeče stvari, ki nimajo veze s tabo. Kaj češ sedaj?
Tudi če ga utišata, ko bosta zraven bo to trobil dalje, ko vaju ne bo.
Očitno je zavisten ker ima njegov prijatelj dekle, on jo pa nima in sedaj hoče na tak način omalovaževat tole dejstvo, ki ga je tako prizadelo….namesto, da bi bil vesel zanj…
Če ima fant take “prijatelje” ne rabi sovražnikov…
Vidva glejta, da bosta sama imela dober odnos ostalo ni pomembno……razen, če si res toliko želiš priznanja iz okolice? Čemu le?
Fantu lahko poveš, da imaš občutek, da nima interesa zavzeti se za vaju kot par in da mu je premalo mar, kaj si o vama (tebi ali pa njemu) misli njegov prijatelj in da s tem, ko nič ne reče, se v bistvu na nek način z njim strinja. In to je po moje vse, kar je v tvoji moči. Ni nujno, da mu kaj mar za to. Mogoče se enostavno preveč boji, kako bi prijatelj reagiral in raje požre par kritik. Vendar spoštovanja si tako človek ne pridobi.
Podvprašanje: kaj te privlači na tako labilnemu fantu kot sama trdiš, da je? Morda prav njegova labilnost? Morda pa le ni tako zelo labilen, če še kar vztraja v tem prijateljstvu, da ti ga nikakor ne uspe izolirati in bi si morala poiskati kakšnega bolj labilnega.
Kako pa je glede tistih “grdih stvari”, ki jih je govoril? Te bolijo zato, ker so resnične ali ker niso? Je morda rekel, da manipuliraš z njim?