Najdi forum

Fantki so dražji

Imate tudi ve občutek, da so fantki dražji za “vzdrževanje”?

Za deklice kupujem v glavnem pajkice, dobiš po dvoje ali troje skupaj, pa koštajo par EUR. Fant v trenerki pač ne more v šolo, se pravi se kupuje konkretne hlače, kavbojke. najmanj 6EUR je kos, če kupim v Lidlu.
Ko pridejo enkrat v puberteto gre pa še ogromna količina hrane, kar naprej lačni……

Kako hodijo vaši sinovi oblečeni v šolo?

Jim pa vložkov ne treba kuppvat, pa treh kiklc, pa sandalčkov, lepih balerink in superg… Pa špangic, pa, pa kozmetike.. Po moje se kar izravna. Slej ko prej. Imam sina in hčerko, pa se mi zxi slednja dražja. Je pa res, da je že večja.

Kaj bi rekla šele, če bi modrčke kupovala po 30 evrov?

Do ene starosti ja, potem se pa obrne.

A se ti zdi 6 eur veliko za hlače?
Koliko pa daš za svoje?

Zakaj je tvoji deklici dovoljeno, da gre v šolo v udobnih pajkicah, tvojemu sinu pa ni, da bi lahko imel oblečene neutesnjenujoče hlače?

Kupuj tudi hčeri konkretne hlače!

Zakaj je tvoji deklici dovoljeno, da gre v šolo v udobnih pajkicah, tvojemu sinu pa ni, da bi lahko imel oblečene neutesnjenujoče hlače?

Kupuj tudi hčeri konkretne hlače!
[/quote]
Oba me kostata 🙂

Moja dva (3. in 4. razred) še vedno najraje oblečeta trenirke (spodnji del). Prva dva razreda sta učiteljici ekstra prosili, da so v njih, ker so bili veliko zunaj in se v njih najlažje gibljejo. Kasneje pa tudi v lepem vremenu, ker imajo športno če se le da zunaj.
Je pa res hinavsko, da so punčke lahko v pajkicah, fantje pa ne v trenirkah?

Pri nas je fantek dražji iz naslova količine strganih hlač. Ta teden (pa je šele sreda) so že dvoje (nove!) hlače strgane na kolenu. Koleno je primerno razlogu strganih hlač.

*** lupus pilum mutat, non mentem *** ** malus omnia in malum verit **

Puncam kupim pajkice pa imajo čez 2 dni že luknjo gor.
Q pa čip cote.

Puncam kupim pajkice pa imajo čez 2 dni že luknjo gor.
Q pa čip cote.
[/quote]

Ja tudi to je res. Čeprav pri tamalem gledam, da mu kupujem “kvalitetne” trenerke, ravno zato, da ni takoj luknja. Samo sem pa ugotovila, da če ne naredi s drsanjem po kolenih pa malo postriže… skratka celih ni niti enih več. Vse je nekaj zašito.

*** lupus pilum mutat, non mentem *** ** malus omnia in malum verit **

New Report

Close