Najdi forum

fantje – moški

Zanima me zakaj se fantje tako obremenjujete z dolžino (saj veste česa) , če nam ženskam govorite, da vam je vseeno kakšne smo, ker nas ljubite takšno kot smo, zakaj se potem sami obremenjujete?

Veš, enkrat me je ena vprašala, kako dolgega imam. Moja resnična dolžina je povprečna, 16 cm. Za hec sem rekel, da 14 cm. In mi je rekla, da to ni niti za pokušino, in da odpadem. Kdo torej komplicira in obremenjuje?

jaz mislim,da fantje “komplicirajo” predvsem zaradi neizkušenosti v zvezi s spolnostjo…..fantje se med seboj zafrkavajo in hvalijo.gledajo razne revije,kjer so slike moških-fantov z izjemnimi dolžinami in tako nekako fantje žalostno in naivno “ugotavljajo”,da sami niso tako bogato obdarjeni……z izkušnjami ugotovijo,da so njihova dekleta prav zadovoljna z “njihovimi” in da uživajo da je joj…..ugotovijo tudi,da dolžina ni vse…saj je nožnica dolga cca. 10 cm in jim ga gre itak 50% v “škodo”…..;-)…..
takšna,ki reče,da 14 cm ni zadosti-niti za pokušino,se je verjetno pohecala,ali pa posluša pravljice…..normalni penisi so tam okrog 14 do 18 cm,ampak so itak vsi predolgi…;-))

Zadetek v polno, Jože!

Bravo Joze, se strinjam! Kolk bi bil svet lepsi, ce se nihce ne bi obremenjeval s temi stvarmi….

LP

Matej

ne vem kaj vam je… sam sem 18cm in sem bil ze s celim v zenski. tudi obseg je pomemben, saj tako zensko bolj masira ob steno. tisti z manjsimi pa rabijo anus, da je tesno. hkrati pa je velikost pomembna ze zato, da pride zenska v feeling. meni pravijo, da je ze pogled na penis, ki ni “minimoris” bolj vzburjajoc.

dijo

loverboy

Jest se totalno nic ne sekiram, pa nisem nc posebnega (17 cm). Pri seksu je se tako veliko drugih, veliko bolj pomembnih stvari, kot pa dolzina penisa….tisti, ki imajo ne vem kaksne batine, ocitno mislijo, da bojo s tem nadoknadili vse ostalo, in pa seveda obratno…tisti, ki mislijo da imajo premajhenga, mislijo da zenske ne bojo mogli zadovoljit. Seveda pa isto velja za zenske….

Veliko vec bo imel od seksa nekdo, ki seksa “z glavo”, ne s penisom!

LP

Hay!

Sem takoj boljese volje,ko vidim da so se taki na svetu z nepokvarjenim mislenjem.. v pokvarjenem svetu… samo tako naprej!!Jinxy…Byeeee

Ej, loverboy!

Sorry, ampak z 18 cm lahko porivaš samo kravo, kreten! Anus, bla, bla… Med vrata ga dej in zaloputn! Marš!

sam imam dolgega 18cm in je cisto vredu baje je to se malo vecji od vecine

Jaz se sproh ne sekiram pa mam 16cm pa tus nobena se se ni protozevala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close