fant ne more
O tej temi je bilo že pisano, vendar je pri meni malo drugače. Oziroma precej drugače. Oba sva stara 17 let. Hodiva cca. 5 mesecev. Zaradi okoliščin dolgo časa nisva imela priložnosti imeti spolnih odnosov. Jaz sem imela pred njim redne spolne odnose pribljižno pol leta. Moj sedanji fant jih je tudi že imel – s tremi puncami, vendar z vsako le enkrat in nobena mu ni nič pomenila. Pred mesecem in pol sva bila na morju in končno je bila priložnost. Vendar on ni mogel. Zelo se je zasekiral. Rekel je, da bo počasi zginilo, vendar se iz dneva v dan veča. Strah, odpor, kompleks… Ne vem kako naj mu pomagam. Rekel je, da mu ne morem – ker sem dekle in ne razumem. Ker je tako mlad mu niti ne morem rečt, da naj gre do strokovnjaka, ker bi mi verjetno zelo zameril. Kaj lahko naredim? Naj še naprej molčim? Najin odnos se je zelo spremenil. On se je spremenil. Niti poljubljava se ne več tako kot sva se. Bojim se… Prosim pomagajte!
Če potrebujete dodatne informacije, vam jih sporočim naknadno
Hvala
Spoštovana Gimnazijka, malo je verjetnosti da bi bil vaš fant organsko bolan, še posebej, ker je bil pri dosedanjih odnosih z dekleti, do katerih” mu ni bilo nič” kar uspešen.Vi mu očitno pomenite mnogo več, saj se zaradi neuspeha “sekira”.Iz vašega pisnaja je razbrati, da imata za spolne odnose bolj redke priložnosti in je treba vsako izkoristiti.To postavlja vse vedenje, namenjeno sicer izmenjavi nežnosti in užitkov v storilnostno kategorijo, potenca pa postane statusni simbol.Rešitev ni v vztrajnem poizkušanju,češ ” danes se bom (boš) pa izkazal” ampak v iskanju skupnih prijetnosti in različnih oblik nežnosti.Načrtnim,klasičnim spolnim odnosom se do nadaljnega odrecita, fantova potenca pa se bo pojavila kot po čarovniji, ko bo le dovolj sproščen.Panika ni potrebna.
Od kar sem vam pisala sicer ni preteklo veliko časa, vendar so spremembe očitne. Pogovorila sva se, čeprav mu ni bilo prijetno, priznal mi je da ima težave in da potrebuje pomoč. Dolg pogovor mu je zelo pomagal in mislim da bo kmalu u redu. Stvari gradiva postopno in počasi.
Zahvaljujem se vam za nasvet in vas lepo pozdravljam