Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost fafanje z ženske perspektive

fafanje z ženske perspektive

Rada bi malo se razpisala na temo oralni seks – ženska moškemu. Pa ne vzemite tega posta za provokacijo, ker to ni, če pa tega ne verjamete, se pa delajte, kot da ni.

Namreč jaz obožujem penis od svojega moža. Všeč mi je njegov videz, njegov okus, njegov vonj, pač vse kar spada zraven. Zelo rada ga razvajam, ga božam, pojlubljam, vzamem v usta in se njim na moč ljubeče in strastno ukvarjam. Njegovi vzdihi zadovoljstva me samo še bolj obnorijo in ni mi večjega užitka, ko ga pripravim do eksplozivnega orgazma.
Najbolj se mi strga pa med menstruacijo, namreč takrat raje ne seksava, si pa zato toliko bolj jaz privoščim njega. Pustim da se me dotika toliko, da ga vse skupaj samo še bolj razrajca, drugače pa želim da samo leži in se pusti mečkati in lizati. Povsod.
Drugače pa če pred seksom slučajno še nisem dovolj razrajcana, vzamem njegov krasen k. v usta in po dveh minutah sem povsem mokra! Fafam mu ga tudi med samim seksom in zelo rada tudi vidim, da mu ga na koncu, ko že meni pride kar precejkrat, potem mu hočem pripraviti še kar največji užitek (in uživam tudi sama zraven).
v glavnem, že kar malo meša se mi od njega in zmeraj močnejše je!

Zdaj mi pa povejte, kako je pa pri vas? Punce – koliko vam pomeni telo in penis vašega moškega, fantje – koliko vam pomeni, da je vašim ženskam všeč vaše telo in vaš penis? Doživljate kaj podobnega kot jaz ali sem izjema?

Ti si moja sanjska ženska….zakaj to moja noče početi…

😀 …

Ej, verjemi da se pozna, če se ženska loti fafanja s takim užitkom, kot to ti opisuješ. Že od samega branja sem postal dobre volje. Večino tistih, s katerimi sem imel sam opravka se je fafanja lotilo kot ne najbolj nujnega zla. Itak pa velikokrat moramo poslušat o tem, kako je fafanje za žensko ponižujoče, kako jo dela moškemu podrejeno. To seveda povsem drži – za neumne ženske. Sicer je pa nek pameten junak pred leti izjavil, da ti ponosa nihče ne more vzet, pač pa ga sam predaš.

Ljubiteljica sladoleda, srečen tvoj mož. Pa da bi imela čimveč hčerk!

Od kdaj imajo pa Simone tiča? :))

Divje 😀

Ampak,kako mu ga med samim seksom fafas? Verjetno je bilo to misljeno ,medtem ko ne sexata dobesedno…. Skratka,upam da tudi tvoj moz tebe tako dobro obdela kot ti njega.

Tudi jaz imam ženo, ki mi zelo rada fafa. Obožujem sceno in to jo še bolj vzburja in rajca. Tu ni nobenega ponižanja ženske. Lahko povem celo, da mi je zelo všeč tudi ko mi liže jajčka in anus, jaz seveda vse primerno vračam. Mogoče je to za nekatere nagravžno, nama pa je to bistvo pri seksu. Golo nabijanje ne daje takih užitkov!
Uživajte pri seksu!

Kr eden, se strinjam s tabo. Tudi pri nama je tako. In brez skrbi, da je obojestransko!
Fafanje med seksom (ko ga pač nima notri) sem omenila zato, ker sem že prebrala tu da ga ene ženske nočejo več v usta, potem ko ga je že imela notri. To se mi zdi totalna bedarija. A se jim gnusi lastno telo?
Tudi jaz njega ližem zadaj, zelo mu paše in mene tudi zelo rajca. Je pa verjetno to spet ena stvar ki se zdi ljudem neprimerna. Ampak pač če je on čist, mu dam jezik kamorkoli! Za njega pa enako velja.

Da nebo pomote moj nick je zavarvanje neprijatelja…drugače pa je lahko tvoj mož res srečen in če ti res vrne vsaj pol kot ti nudiš njemu potem so pri vaju iskre v zraku..

To se tud jaz sprasujem :))))

Higijena pa vedno na prvem mestu! Med seksom ga moja vzame v usta
pred in po penetraciji. Ne vem če je vsem znano, ampak je vagina bakteriološko veliko bolj čista kot usta!
Ljubiteljica, upam da nista ti in moja draga izjeme! 🙂

ljubiteljica, daj večkrat kak post napiši!!! :)))
jaz te z veseljem berem…

Ne,nisi izjema.Jaz sem tud velika ljubiteljica “sladoleda”:) V bistvu isto kot pri tebi,ful uživam v tem.Aja,mene pa zanima,tak informativno samo,če bi ti uživala v tem,če bi to počela tud komu drugemu al pa je to morda tud povezano s tem,da ma maš svojga moža ful rada? No,kr pri meni je tak,da sm nora na svojga tipa in po 3 letih še vedno ful zaljubljena vanj,zato uživam v tem,si pa ne znam predstavljati,da bi uživala,če bi to počela komu drugemu. Torej,nisi edina! Popolnoma normalna stvar,da obožuješ telo in penis svojga moža! Lp

Alexia,
ti dam roko, tudi pri meni je vse to zagotovo povezano z ljubeznijo do njega.
Saj penis je bistvo mojega moža kajne? Torej ga skoncentrirano ljubim!!! 🙂 Saj si samo predstavljaš – da bi on velik toliko kot njegov zaklad, kako bi mu izkazovala ljubezen? Točno tako kot mu jo izkazujem zdaj (ha, upam da se ne bi pritoževal ker bi bil stalno slinast :-))!!!!

No,jaz tud ne moram razumet punce,ki trdijo,da majo rade svojga fanta za njegov penis pa pravijo:”Fuj!” Če niso to navadne hinavke?:) Mislim,če maš rad tipa,logično,da pol tud ljubiš njegov penis in celo telo.Tak da ti kr uživaj v tem.Pa še tvoj mož bo vedno zadovoljen:) Lp

Kako velik zaklad pa ima tvoj moz, ce smem vprasat, Ljubiteljica sladoleda?

Smeš vprašat, odgovorim pa tole. Merila ga sicer nisem, ampak mi je pa popolnoma prav!!! Z manj bi se še dalo, z več bi me pa verjetno že bolelo. Važno da je trd in da mi ga posodi vsakič, ko ga rabim! 🙂

Će maš nekoga rad, moraš sprejemat vsak delček njegovega telesa. Enako velja za partnerja. Jaz njemu-on men 🙂 Na vse načine 🙂

“Saj penis je bistvo mojega moža kajne?”

Pol pa pravite da moški razmišljamo s kurcem….đizs krayst

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close