Najdi forum

F1 VN San Marina – Imola…

……ha ha ha………ampak pri Rožletu je to težje….he he he…pri njemu se težko kaj prime…..he he he…..

…se pa katerega drugega da prijet….sicer pa , veš kaj mi je padlo na misel…? a znaš kaj zapeti ??

…..kaj pa naj zapnem? Šlic……….ha ha ha…..

…dolg čas mi je in zelo lepo je videti …novo …

…ah, zdaj , ko si se spravil v luft, ga menda že lahko zapneš…. ti, ampak malo zabušavaš, ko ti ni treba hodit na šiht, a…merkaj, da ne dobiš preležanin !
Kaj boste danes delali, gospod dopustnik ?

Ni bojazni, da bi se razvadil….he he……ja šlic pa žal ne morem zapet, ga ni…..he he he…..

Hm, dons se bo pa začelo…….najberž……..saj enkrat se mora, a ne? Priprave…..

Pa ti? Sem gor videl da direktorja šimfaš, c c c c c, pa saj je povsod isto…pa kaj se sekiraš, a nimaš zadost keša?

Pa rošce? rasejo? Pa moj križ? Nič ne svetuješ?!

Pa beton? Drži? Je to sploh res? Je črna luknja res črna? Je svet res okrogel? Vse to in še več v naslednjem “novo”!!!

….ti, zdele pa ti mene ……v glavo !! … O. K. …. dam ti mir, prav ?

Uf. A smo užaljeni, al kaj? Per kva?

A smo dons slabe volje, al kaj? Pa dobr, še dva dni odšihtaš, pa prazniki……pa ne da smi fouš, teh par dni dopusta, he he he…….

… nič nisem užaljena, samo včasih sem pa tudi jaz lahko tečna… saj veš ..PMS…MMS…in pol glih ti…, se je pač mina sprožla…no , zdaj sva pa že v bunkerju…ali imaš svečo ??…ha,ha

Ej, a veš da sem takoj pomislil na PMS, pa se enostavno nisem tega upal reči, ko si že na prejšne besede explodirala. Vidim, da bo treba v bodoče malo paziti. Sicer znam precej dobro koga jeb*** v glavo, ampak to ni moj namen na forumu. Se mi mora pa tisti precej hudo zameriti, sploh zdaj, ko sem malo spremenil način lajfa in poizkušam biti bolj na easy.

Ja, zdej sva pa res že v bunkerju…….tema……..pazi, da ne boš na udbine dosijeje stopila, he he he……..

A maš res tako zaje**** direktorja, kot si rekla zgoraj? Pri nas je tut štala, ampak smo tolk skulirani v pisarni, da nam čist “dol visi” za vse, sam jest ga mal najebem vsake tolk cajta, ker sem neposredno odgovoren da delo, ampak ga ni čez dober filing v pisarni. Lohk rečem, da sem čist zadovoljen s šihtom, čeprav…….he he he.

Uf, zdej sam pa naložu. Oglasi se še kaj, pa pazi na mine, ha ha ha…

Zdaj se bom pa počasi pripravil na tekmo z avstrici. Ko bi le zmagal. Drž pesti, pa jutri za fuzbal tekmo tut! Pa v nedeljo za Alonsa tut. Pa zame tut, he he he

… ti kar zdele odpišem… potlej grem domov, pa ne vem , kako bo… prosim , oprosti, res sem brez veze explodirala, pa nekaj te še prosim… ne me šparat oziroma nič paziti… saj gre mimo , vidiš..nočem, da se zgubiva … ni vredno zaradi momenta slabe volje…pa tud… znam se opravičit…ti pa.. mislim, da isto….si mi kot najsvetlejšia zvezdica, kamor se zatečem…

…moj direktor… ni ga nič prida…bova drugič, prav

….

Ni vredno omembe. Vsak ima pravico do slabih trenutkov. Zakaj bi se mi sploh opravičevala. NI potrebe. Pa če bi se odločila prenehati debato, bi bila to pač tvoja volja. Me pa veseli, da si imela pač slab trentek, he he he. Saj ga imajo Risi sedajle tudi……. sem pa jaz slabe volje.

ampak mal bom pa vseeno pazil, da ne zinem kakšno neumnost………da jih ne fašem nazaj, he he he……..nikol ne veš, he he he…….

Ampak v službi si pa res dolgo! Saj moram tudi sam kdaj potegniti, ampak da bi pa bilo to redno, pa ni šans. Saj pol pa doma kaj fušam, ha ha ha…..pa spet delam, he he he…….zdajle naj se pa en inšpektor tlele najde pa bo štala, he he he……

Aja, kaj pa kresovanje? Boš kam šla? Sem razmišljal da bi jutri kaj na to temo gor vrgel, pa se še “tovariši” niso pomirili, tako da ne vem…….

lep večer in lahko noč

…ha ha ha … rdeče vzgojen pionirček…. za popizdit si jih razkuril….

…danes sem čisto taprava, tista ” tastara… furt nasmejana “… tko , da lahko kaj reskiraš…
…včeraj našim ni ratal, ne ..veš kaj mislim… da edino, če bi čisto prvo tekmo odigral, potem bi pa šlo….nimaš kaj, upam da bo danes bolje…bova kaj napovedala ?

..kres… bomo na našem hribu full velik ogenj zažgal… drugač moram biti pa nocoj čisto pri sebi, iti moram kulturno v posteljo… jutri moram za dve čist taprave godbe fruštek pripravt…prva ob pol šestih zjutraj, druga ob osmih… druga je celo z mažoretami..tako, da jih je kot rusov… ampak, če pridejo radi k meni….je pa tud veselje pred pragom pleh bando imet…
…kam pa ti ?..

….pionirček, seveda, a nismo vsi…….he he he…..

A naj se sedaj žrem zaradi tega, ker so me vzgojili v časih komunizma…….nekaterim pa res ne potegne……ma naj bodo zamorjeni če hočejo……šou mast gou on ha ha ha….a ne?

Me veseli, da si spet “taprava” he he he, ampak dons pa zame bolj slabo kaže. Me nekaj grabi, le pazi da ne fašeš virusa od mene. he he he…..

reskiral? hm, ne vem no……..zihr je zihr, je rekla nuna koje je …….he he he…

s kresom pa ne bo nič. na mojem konc je bolj žalost, na rožnik v gužvo se mi pa ne da…sicer pa je tako FUZBAL…..

Napoved? Ni blema 6:1 za naše “kekce” ha ha ha ha ha ha ha ha………

A maš ti gostilno doma, da celo pleh musko poštimaš, he he…..Sam da jim ne ponudiš kaj preveč, ha ha ha ha…….pa da zato prihajajo radi, ha ha ha……mislim kakšen šnopc, he he he…..

..virus ???… boš k men prišel, ti bom moje rožce prštimala, pa rokco bom dala mal gor…. boš videl, bodo vsi virusi pobegnil….

…6 : 1 uauuu… ma od dakle si ??? da bomo vsaj izenačen igral, pa bomo carji !!
..tam cca . 2 : 2 ..tako mislim…na žalost..

…nimam gostilne..samo ..kaj vem, kar navadil so se na moj hrib pridet , pol pa s sosedi mal kave skuhamo, pa kakšen šnopček…nič niso presrani.., veš so kar pravi kmečki pobje…
…daj mi nekaj ” šapni ” …. kje sedaj živiš ..s starši ali ste zase ? …firbec sem, veš….

……..ja, za vsako bolezen rošca rase – a veš kdo je to rekel? Ne, resno, se strinjam s tabo, da se da marsikaj z naravo poštimat, samo, ko nimamo cajta za te reči. Žal.

…veš kaj tole ti pa zemerim! 2:2 si ti čist normalna!!!!! a veš kaj to pomeni…..adijo za naše……malta je pa ja kanon futer, he he he……dej ne me zezat, že tko sem od učeri slabe volje………tu mač, he he he…..če naši ne zmagajo, takoj zginem s tega foruma, ker me bo preveč sram………

…naj ti šapnem…..živimo zase…..v hiši…….in se selimo v hišo……mam hiš kolko ti srce poželi, ha ha ha ha…….ne, res je tko, ha ha ha……pa še hosto mi oče ponuja pri “domobrancih” ha ha ha……..pa nimam kaj z njo početi……
…..sicer sem se pa že tokrat selil, ko mačka mlade, he he he…….tut bloke sem dal že skoz……..

…pol mi pa še šapni, a si kej polastninil ali si se tako dobr priženil…, da imaš vsega …kot kak šejk….saj veš tisto….da je fotr revež , nisi sam kriv…., da je pa tast…..

…ja kaj , naj ti rečem, da bo pet nula za naše…, če pa ne bo….saj veš, prej si rezan…

..uf, pol si ti domobranček, pa še bolj čist kot sem jaz…zanimivo…pol bova pa eno slakovo ..v tercah…ha ha…

danes klanfam, ker mi skoz ene horde hodijo…kar v jatah prihajajo ….

Ne, nič nisem olastninil, samo poverbal sem malo, he he he….pol pa še malo sam naredil…..saj ne da bi rabil……..zarat sesedov……..foušija…….sej pol so mi pa hišo hotl zažgat…..ampak zdej sem pa oborožen….ha ha ha…pa mi noben blis ne upa…ha ha ha……
he he he priženil pa nisem nič, se ni dalo, he he he…..pa sej sem zbiral, ha ha ha…..pa ni šlo………sej veš, takrat ne dela taprava glava, ha ha ha ha……….ne, sej je tko čist uredi, nikomur nič dolžan, razen bankam , he he he…

ja, napol domobranček, he he he, ….. a veš kje je Dobre polje, pa Struge, he he he, tam so naši, ampak tadruga polovica je pa partizanska, taprava, ne tardeča, he he he….

Slaki?! Uf, jasno da bi lahko, sam kero? Po dekle? Ampak pazi, moj posluh je v podnu, ha ha ha,…sicer pa za bunker je dober, ha ha ha……

ampak z replikami pa morava pohiteti, so me že pri “tovariših” dol udarli, he he he

..uf…pol pa takuuuuu zavijaš…. tist konc tam pa poznam…Predstruge… tam delajo pesin sok, stabilizaran z medom… ma, pa reč, če nisem dobra za kmečko butaro…

…matr, poglej , kako ti hiter odgovarjam..moram mal nadomestit za kasnej…pol moji indijanci…pa še sosedovi pridejo…vse mašine zasedejo…stara mora pa itak samo delat….

.

….ha ha ha…..ja včasih sem več tam visel……sem tudi po stržansko znal……zdaj pa………zelo malo. …..ha ha ha ha ha……ampak če bi se pa potrudla……..mislim, tu mač, zdej pa že preveč govorim, he he he…….ampak, če bi vedla kateri priimki so tam najbolj pogosti….ha ha ha………sej greš sam na britof, ha ha ha……al pa na skupni spomenih domobrancem prebrat, pa boš vedela, he he he…….pa da ne boš to tle gor metala…….za pesin sok pa nič ne vem, pa tut mal dvomim v to, ker je preveč rdeč, za tiste kraje, he he he….je pa žag precej, čudn ne, ha ha ha……

Za sosede se pa kr prprav. Pa čim več klobas na mizo znos, da bodo videli, kako ste premožni, he he he……pa vina dosti…….pira pa dalajnci tku ne pijemo, ker je preveč razrečen, ha ha ha…aja, a zidanco pa mate, a ne?

…ha ha ..faca , se mi je zdel, da ne moreš bit kakšen morostar…zidanico ?..imel, pa smo jo prodal, drugač bi se jest u vinu utopila… ha..ha.. saj vidiš…kar mečem, najraje tu v bunkerju, zdej mi sploh ni jasen, kako bom šla gor..
…u glavnem..zdele bom šla malo domov pogledat, pol pa naprej..v domače borbe… pol pa fuzbal..glej, da mi zvečer orenk jamraš…hm..kaj če sem se pa zmotila ? pol dam pa za orenk rundo… , če mi prej ne bo ratal prebrat, bom pa zjutraj že zgodna…sicer sem jaz pa vedno zgodna…če nimam kaj druzga počet, grem pa sexat…

…v glavnem …tolk nalagam, da boš komi odpeljal…a si drugače čveklja ali si bol tih kaliber ?

New Report

Close