Najdi forum

Rada bi sestavila mešanico za masažno olje.Zanima me kaj je to nevtralno olje za masažo v katerega potem kanemo par kapljic kakršnegakoli eteričnega olja.

Hvala

Zelo dobro je olje nevtralno olje za reaktiviranje kože od justa, v katerega lahko kanemo kakršno koli eterično olje in je odlično za masažo celega telesa.

Halo

Ne nameravam kupovati justovih izdelkov…mislim da sem jasno zastavila vprašanje.Zanima me samo kakšno je oz. iz česa je to nevtralno olje.
Prosim za odgovore.

LP

Živjo!
Če se ne motim sem nekje zasledila, da lahko mešaš z mandeljnovim oljem.
LP!
Lena

Midva imava 2 knjigi, eno v angleščini in eno v slovenščini, kjer ti piše vse o mešanju olj in uporabi za različno zdravljenje. Mogoče pogledaš v knjižnici, če pa si iz okolice Lj, pa sporoči e-naslov in se kako dogovoriva.

Eterična olja arome zdravja – delo revije Pisanica
Aromatherapy – Judith Jackson

Pa veliko mero zdravja!

Maja

Aja, drugače pa je po mojem mnenju najboljše olje grozdnih pečk – se ga težje dobi in kar drag je!
Sva pa tudi uporabljala jojobino olje in avokadovo. Zdaj sva se malo zanemarila glede tega…bo potrebno obnoviti znanje in tehnike…

LV, Maja

Mislim, da ti ESC ni ponujala odkup olja, pač pa ti je povedala katero olje je nevtralno. Ker ga tudi sama uporabljam pri masaži v kombinaciji z etričnimi olji, ti lahko povem, da je to mešanica eteričnih olj, ki reaktivirajo funkcijo kože. Vsebuje mandeljevo olje, pšenične kalčke, jojobo, hmelj in druge snovi z močnim mehčalnim učinkom, ki kožo naredijo prožnejšo. Ker imam dermatitis, v to olje dodajam še eterično olje tea tree in “moj” željeni učinek je dosežen.

lep pozdrav MIŠA

nevtralna olja so:mandljevo,jojobino,olje psenicnih kalckov,marelicnih koscic…najbolj ti priporocam olja primavera-osnovna/nevtralna in etericna.kupi sejih v kalcku ali v .

AMAM kje kupis olje grozdnih peck?sama ga ze precej casa iscem,pa ga nikakor ne najdem.

Jaz oz midva ga ponavadi kupiva v trgovini v BTC v hali A – Aurea, je pa res da že zelo dolgo časa nisva kupovala teh zadev…upam da ga imajo, drugače pa mislim da bi se dalo tudi naročit.
Pa še ena je prav tako v hali A v kleti (natur zadeve).
Drugače pa bi se dalo najbrž da naročit v večini takih bio natur trgovin.

Pa vso srečo pri nakupu!

Maja

maja,hvala!

New Report

Close