erekcija-"psiha"
Lep pozdrav!
V forumu Ginekologija in porodništvo sem se obrnil na dr. Pušenjaka z temo erekcija!!!kdaj sploh?kronično!. V odgovoru je navedel naj se obrnem na vas z vprašanjem o strokovnjakih z področja psihologije ali seksologije. Zanima me kakšno je mnenje o mojem problemu, ki sem ga dokaj natančno opisal v omenjenem forumu. Kako naj se lotim terapije, saj je kot kaže problem psihološke narave(osebno sicer menim, da je problem, ker vzburjenost nima za posledico erekcije)? Zastavlja se mi milijon vprašanj. Kdo mi sploh lahko natančno postavi diagnozo, da bom vedel kaj natančno je narobe in kako problem rešiti? Potrebno je povedati, da sem heteroseksualec in (vsaj zavestno ne) nič drugega. Mislim, da je glavni problem v tem, da poželenje(oziroma vzdraženost) nima za posledico erekcije. Razen mogoče v izrednih primerih. Mislim, da tudi lahko izključim možnost, da me je česa strah, saj sem sproščen. Lahko, da me partnerka ne privlači dovolj(spolno in tudi drugače)?Je namreč moja prva in ne morem vedeti kako bi bilo z drugo. Osebno pa menim, da problem ni v tem.
Prosim, če mi lahko karkoli svetujete!
Hvala za odgovor!
Rocky