Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Arhiv – Alternativa in zdravo življenje Energijska posteljna podloga P.E.C.A.

Energijska posteljna podloga P.E.C.A.

Spoštovani !
Ali za energijsko posteljno podlogo P.E.C.A- International obstaja kakšna raziskava oz. ali
imate kakšne izkušnje s to podlogo. Doma imam podstavek za vodo in zdaj bi kupila tudi podlogo, pa bi želela kakšno mnenje, ali so učinki zaščite pred sevanji dokazani oz. jo kdo ima in mi lahko poda izkušnje. Naj bi se menjala vsakih 9 mesecev in vsak teden prala.
Na njihovi spletni strani sem zasledila, da naj bi pri testiranjih sodelaval tudi inštitut BION.
Zanima me tudi, ali lahko kje dobim informacije tudi o drugih zaščitnih podlogah za posteljo pred sevanji, katerih učinki naj bi bili pozitivni in kje se jih da dobiti ?

Vnaprej hvala in lep pozdrav !
Sandra

Spoštovana Sandra!

Ime omenjene podloge mi žal ni znano, lahko da je bila testirana pod katerim drugim imenom ali pa je bila testirana kasneje, kjer sama nisem več sodelovala. Seznam vseh testiranih izdelkov s pripadajočimi metodami najdete tule: .

Prek te strani pridete še na druge informacije o testiranjih. Ni pa mi znano, da bi obstajale kakšne druge resne raziskave o učinkih te podloge razen, če je dal proizvajalec sam podlogo testirati v kakšno od medicinskih ustanov.

Kot sem že večkrat napisala, je tudi nehvaležno ugotavljati zaščito teh podlog pred sevanji, saj razen klasičnih elektromagnetnih sevanj obstoja nobenih drugih sevanj znanost še ni uspela dokazati.

Svetujem vam tudi, da telefonirate na Inštitut BION in jih povprašate, če so omenjeno podlogo morda testirali v zadnjem času in vam bodo lahko povedali kaj več.

Lep pozdrav, dr. Romana Ružič

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close