Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost en dober sex in ciao bella!

en dober sex in ciao bella!

Zanima me ali veliko moških vztraja pri neki ženski samo zaradi točno določenega namena-jo pof…t?jih je veliko takih, ki hodijo z dekletom, dosežejo svoj cilj in jo pustijo?Ste kdaj pustili dekle zato, ker sprva ( nekaj tednov)ni hotela dat(ker je bla devica)?

Tudi punce so takšne.

To počnejo razni še nedorasli, smrkavi tipi, ki so dejansko zakompleksani in to potrebujejo zato, da se lahko hvalijo pred svojimi ravno tako nedoraslimi in otročjimi prijatelji in so potem kao frajerji.

Važiča lahko takoj prepoznaš po njegovem obnašanju, oblačenju (Dejstvo je da jih je veliko). In če je, je sigurno tudi večja verjetnost, da je s tabo le da bi te dal dol. Enostavno se takšnim smrkavim važičem izogni oz. ne bodi dovzetna za njihovo osvajanje.

Kalimero

Ocitno je redkokomu do resne zveze, vsi bi se samo se dol dajali. V bistvu ce malo pomislim, se mi zdi da je vcasih veljalo, da smo vecinoma taki samo fantje. Zdaj pa, pri starosti 20 let, poznam vec in vec punc ki so postale “lahke”, fantje smo pa bolj za resne zveze. Vse se obraca!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close