Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija ELIDEL-baje ni tako “nedolžen”

ELIDEL-baje ni tako “nedolžen”

Ravnokar me je prijateljica klicala in me obvestila, da jo je zdravnik, ki je tudi njen osebni prijatelj, poklical in povedal, da so dobili obvestilo, da krema Elidel ni tako “nedolžna”, kot se govori. Ta krema naj bi se res ne uporabljala prej kot pred 2. letom starosti, pa še to takrat, ko je res nujno.

Tako. Jaz sem samo posredovala informacijo, ki sem jo dobila, ve pa same presodite ali jo boste uporabljale za svoje otročke ali ne (jaz bom vsekakor temeljito premislila, kdaj jo uorabiti).

Srčno upam, da se ne bo zaradi tega posta spet kakšen prepir zanetil.
😉

LEP DAN!

Prepirov menda ne bo, saj smo o tem že debatirali kakšen mesec ali kaj takega nazaj, pa so bili čisto kulturni pogovori 😉 Priporočam, da malo pobrskaš z iskalnikom, so pripopani tudi različni linki.

Hvala, Jacqueline, da mi ni potrebno še enkrat pisat.
lp
Tanč

Na nekatere stvari je dobro večkrat opozoriti. Mogoče je kdo na novo na forumu in bo informacija vsekakor dobrodošla.

Lp-mojca

To pa vsekakor.

Tu sta dve temi, med drugim tudi veliko o Elidelu, pa bi morda kar prebrali, *sac*.
Če bi bilo še kaj nejasnega, pa kar napišite, prav?
lp
Tanč

Hvala.

preverjeno in potrjeno.
še pred tremi tedni sem bila pri alergologinji in me je gledala, kot da sem z lune padla, ko sem ji rekla, da nismo uporabljali elidela zaradi informacij, ki krožijo po netu. včeraj pa sem šla z vsemi izvidi še k pediatrinji in ji spet pojasnila, zakaj nismo uporabljali elidela, pa mi je rekla, da je ravno včeraj dobila (in mi ga pokazala) dopis iz Novartisa, v katerem sami omenjajo tveganje nastanka raka.
mi smo nehali uporabljati tako advantan kot elidel, tudi sirup zytrtec, sedaj smo samo na cinkovi pasti in eucerolu, pa je koža kot roža. če bi pa uporabljali, bi si pa mislili: uau, je pomagalo… dejansko pa se je popravilo samo od sebe!!!

New Report

Close