Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo ekstrkat timusa in bele omele

ekstrkat timusa in bele omele

Lep pozdrav. zanima me ali mi lahko pomagate z nasvetom, kje je možno dobiti ekstrat timusa in ekstrakt omele, saj sem bolnica z rakom in sem raziskovala mnoge pozitivne učinke obeh in bi ju uporabljala, ampak jih nikjer ne morem dobiti. zato me zanima ali morda veste kje v Sloveniji ali tujini ju je možno dobiti in kakšen je postopek.(podatki so predvsem iz knjige Heinz-Uwe Hobohm-Kažipot-zdravljenje raka). za odgovor se Vam že vnaprej iskreno zahvaljujem.

Omela pri zdravljenju raka ni čudežno sredstvo, kot lahko večkrat preberemo v literaturi, predvsem antropozofski. Pri zdravljenju raka je pomemben celosten koncept in takšen način zdravljenja, ki vam ustreza.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

hvala lepa za odgovor. sama se držim načel zdrave prehrane, se izogibam mesu, telovadim, kot dodatke pa jemljem vitamin c, e, a, cink, brokoli, aloe vero in vsak dan pojem 8 koščic marelice, prav tako pa ne kadim. tak način mi za zdaj odgovarja. poleg tega se ukvarjam tudi z duhovnostjo in viizualizacijo. za belo omelo in timus me zanima kje se da dobiti. za zdaj pa ju ne potrebujem.:) in upam, da ju ne bom.

New Report

Close