Najdi forum

EKSORCIST MLADEN

Pozdravljeni!

Malo brskam po spletu in med drugim naletim na spletno stran eksorcista Mladena, ki se nahaja na naslovu:

http://geocities.com/zdravje2004

Zanimivi so njegovi prispevki:

http://geocities.com/zdravje2004/articles.html

Med drugim je uspešno pomagal tudi otrokom (astma, epilepsija, božjast itn.).

Eden izmed številnih primerov, ki jih piše Mladen:

Naj navedem primer uročenega otroka. Nekega dne proti večeru mi nenapovedano nekdo pozvoni na vratih. Stopim k vratom, pogledam, kdo je prišel, odprem vrata in pred seboj zagledam moškega v solzah, vsega objokanega. Vpraša me: “Ste vi gospod Mladen?” Odgovoril sem: “Da, sem.” Nato ga vprašam, kaj je narobe. Odgovori mi, da njegov otrok umira. “Ali ste bili pri zdravniku?” sem ga vprašal. “Ravno danes je odpuščen iz bolnice in ničesar niso ugotovili. Otrok ima povišano vročino, neprestano bruha, hrane ne sprejema, toži, da ga boli glava, noge, trebuh.” Rečem: “Gospod, pojdite domov in mi takoj pripeljite otroka.” Naročil sem mu še, naj s seboj prinese nekaj stvari, ki so pri terapiji potrebne. Čez eno uro pride gospod z ženo. Pripeljala sta mi otroka. Ko sem zagledal tega otroka, kako je lep, me je pri srcu kar stisnilo in sem samo upal, da bomo to zadevo rešili. Mama tega otroka se joče, mi piše formular, med tem časom jaz delam terapijo. Med terapijo otrok začne bruhati, mati se je začela še bolj jokati, jaz materi povem, naj se nikar ne boji, ker je to zadnje bruhanje, posled otrok ne bo več bruhal. Čez en teden sta ponovno pripeljala otroka, ki je dobil barvo na koži, ni bil bled, začel je počasi sprejemati hrano, vročina je padla in smo nadaljevali s terapijami. Po nekaj terapijah je bil otrok popolnoma zdrav, vesel, bolečine so izginile, začel se je rediti. V nekaj mesecih sta me nenapovedano obiskala starša z otrokom, ko sta odhajala iz nekih obiskov in ko jaz zagledam tega otroka, zdravega in veselega, sem ga objel in sem rekel: “Gospa, vidite, da vam otrok ni umrl in da je ozdravel.” Mati tega otroka mi je dejala: “Hvala Bogu, da sem izvedela za vas, kajti pričakovala sem najslabše.” Čez nekaj let smo se ponovno srečali, sedaj je to velik fant, hodi v šolo, nima nobenih težav, moram pa povedati, da je strašno občutljiv, je pa prečudovit, prelep fant.

Vir: http://geocities.com/zdravje2004/article005.html

IN ŠE:

Otrok je hodil v 1. razred osnovne šole. Imel je tako hude napade, da so ga morali celo iz šole odpeljati z reševalnim vozilom v bolnišnico. Veliko je izostajal od pouka. Ko je oče izvedel za mojo telefonsko številko, se je nato naročil pri meni zaradi težav, ki jih je imel njegov otrok. Pogovor je trajal uro in pol, očetu sem svetoval, kako ravnati naprej v življenju, da otrok ne sme gledati grozljivk, ne sme doživljati stresov, hišnih prepirov itn. Otrok mi pove: “Stric, meni potegne usta, čeljust v eno stran.” “Kaj se še dogaja?” vprašam. Pravi, da čuti nek močan obroč, ki mu pritiska okoli glave in da ga noge strašno bolijo. Od njega sem izvedel tudi, da občasno nima moči v roki in da nekdo z njegovo roko piše in upravlja. “Slabo vidim in zato nosim očala z močno dioptrijo,” mi je še dejal. Po vseh navedenih težavah, ki jih je doživljal otrok, sem pomislil: “O Bog! Ali mu bomo lahko pomagali?” Začele so se terapije, oče je redno prihajal ter s seboj pripeljal otroka. Otrok je imel sedem terapij in se je že po drugi terapiji veliko bolje počutil. Hvala Bogu, da se je vse uspešno rešilo. Povedal sem očetu, zavoljo tega, ker je otrok zelo občutljiv in izpostavljen slabi okolici, naj pazi na otroka, kje hodi, kaj dela in naj mi ga pripelje, kadarkoli bi otrok potožil, da ga kaj boli ali da bi čutil razne spremembe. Po enem letu me oče pokliče in pove, da ima občasno rahle glavobole ter da v sanjah občasno govori. Naročil sem ga na dodatno terapijo, da vidim, kako je z otrokom. Seveda ni bilo nič hudega, malo strahu je med tem letom v njem vživelo. Potem gledam otroka in mi preblisne misel, kje ima očala. Vprašam otroka: “Ali nisi ti lansko leto, ko si me obiskoval, nosil očala?” Odgovor je bil: “Da, stric Mladen. A odkar sem bil na vaših terapijah, očal ne potrebujem več.” Ko mi je otrok to povedal, sem bil neizmerno srečen. Od veselja sem ga objel ter dejal: “Samo tako naprej, kot ti je stric Mladen svetoval.” Potem sem prosil otroka, naj mi dopolni formular, katerega smo napisali pred enim letom, torej, da po mojih terapijah očal več ne potrebuje. Hvala Bogu, da smo temu otroku z božjo pomočjo lahko pomagali.

Vir: http://geocities.com/zdravje2004/article006.html

Vaše mnenje o Mladenu?

Ni kaj, človeška zgodovina je polna tistih, ki so izkoriščali naivnost drugih, njihovo željo po čudežnih rešitvah, hitrem bogatenju ipd. V Sloveniji smo očitno tudi zelo dovzetni za take stvari, saj kar mrgoli raznih vedeževalk, vse vrste duhovnih tečajev, finančnih verig, vse živo.
Včasih sem obsojala tiste, ki izkoriščajo druge s praznimi obljubami po čudežnih rešitvah svojih težavic, potem pa zahtevajo od države, da jih ščiti – pred čem, pred lastno neumnostjo?! Toliko pameti pa je le treba imeti, da veš kako stvari tečejo………ko sem prebrala napisano, ahhhhh, ja, kar na smeh mi je šlo. Človek si v čustveno nabitem stilu napiše reklamo in se razglasi za eksorcista. Pustim ob strani dejstvo, da ne verjemem v obsedenosti in podobno – a če bi že verjela, a nima cerkev neke prav za te stvari pooblaščene in usposobljene?

No, njegovi prispevki so vsekakor zanimivi in vredni branja. Hvala za naslov, Mojca!

To je od sodalavke sosed-v črnučah večkrat nam govori o njem-zanimivo

Na kakšni podlagi se je oklical za “eksorcista”? Kolikor jaz vem, je to res služba znotraj Cerkve.
No ja, kaj mislim? Ima se za nekega “izganjalca” (po nazivu), po drugi strani pa sam plava in vodi ljudi v čudne duhovne sfere. Z duhovnim svetom se ni kar za igrat. Meni se ne zdi varno.

Zanimiva stran

New Report

Close