Najdi forum

javite se vse ,ki nosite dvojčke,kako se počutite ,koliko ste se zredile,….

ojla tz!
vidim, da nas ni ravno veliko:))

sem v 29. tednu, počutje vredu, mala dva veselo brcata in migata po meni, da je včasih prav grozno, ko se mi premika cel trebuh, a prijeten občutek:)

imam pa rahlo zrahljan maternični vrat, zato sem na bolniški in imam predpisano mirovanje…

pa ti?

lp, Deja

jaz sem v 25 tednu,menda je vse v redu bosta par in sta že sedaj težka okoli 850 g eden iz kje pa si-jaz iz okolice domžal piši kaj

Jaz sem iz MBja…tudi midva pričakujeva par, vendar ni nič 100%:)), sicer nama pa ni važen spol, samo, da bosta zdrava.) bomo videli, če se bosta hotela kaj v torek pokazat kaj sta:)

lp, Deja

kako sta rešila problem voziček, posteljica? midva imava dva Peregotova vozička, posteljico zaenkrat eno, če se pa ne bo obneslo, pa bomo hitro nabavili še eno.

midva imava dve posteljici,voziček bova imela od schwinna vendar ga dobiva šele januarja,ker je nov model in še uvoz.za iz porodnišnice imava lupinici.koliko sta težka in koliko si se zredila-misliš da bosta kaj prej piši

o kilah raje ne bi, zredila sem se v mejah normale za nosečnost z dvojčki…

termin imam 13.1.2004, vendar imam občutek da bomo štirje nekje okoli Božiča ali Novega leta…upam, daa nič prej…zdaj jima skoz govorim, da morta bit pridna in lepo rast v meni, ko pa bo Božiček tu, pa lahko tudi onadva pokukata na svet:))

raje mi povej, kako čutiš gibe? a sta zelo živahna? najina bosta ziher ful žurerja, ker je vedno zvečer ful žur po mojem trebuhu:))

uživaj, pa piši kaj

Deja

a sva res edini z dvojčki na tem forumu?

New Report

Close