Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje dvojčici v inkubatorju

dvojčici v inkubatorju

Zdravo,

Svakinja je pred dvema dnevoma v 31. tednu rodila punčki s težo okoli 1,5 kg. Obe sta šli v inkubator, s tem, da ima ena še probleme s pljučki in ne diha sama. Zanima me, če ima katera podobne izkušnje in kako dolgo je trajalo, da ste otročke iz inkubatorja dobile k sebi. Je pomembna teža? Kdaj ste jih lahko dojile? So jih sorodniki lahko videli ali so morali počakati, da so zapustili inkubator?
Ogromno vprašanj, še bi jih imela, vendar sem kar malo nestrpna in bi si jih tako želela videti, pa tudi malo pomagati mamici s kakšnimi nasveti oz. mnenji, dobljenimi na forumu.

Lep dan,
MONA

Draga Mona, daljše besedilo o dojenju nedonošenčka sem vam poslala na elektronski naslov.

Prijazen pozdrav! Karmen Mlinar, svetovalka za dojenje pri La Leche League International <http://www.dojenje.net>

Draga Mona,
mislim, da sem prepoznala tvoj opisan problem, z mamico sva bili skupaj v sobi v porodnišnici, ti si prišla enkrat na obisk, ko je mamica dvojčic ravno spala. Zelo me zanima, kako je kaj z vsemi tremi. Ponesi jim prisrčne pozdarve od mamice kuštravega Jakoba. Vesela bom, če se oglasiš na moj e-mail [email protected].

New Report

Close