Zivjo, zanima me, ce ima katera izmed vas izkusnjo, da bi imela dva otroka v dveh letih, torej enega za drugim. Kaksna je bila druga nosecnost? Zelo huda? Koliko hujsa od prve? Na kaj je treba biti posebej pozoren? Katere tezave so vas najbolj pestile? Vida
Verjetno s tem misliš, da bi bila razlika med obema samo eno leto. No, med mojima otrokoma je razlike dve leti. Kakšnih posebnih težav med drugo nosečnostjo nisem imela. Razen, da so mi noge malo bolj otekale in so se mi hotele malo vneti žile.
Ne pretiravaj in ne bodi panicna. Ce si na svet pripeljala ze enega otroka ves, da je to najlepse, kar se ti kot mamici lahko zgodi. Vse smo ze pozabile na bolecine pri porodu in uzivamo v vsakem trenutku, ko smo skupaj z njim.
Možnost prijave tem in komentarjev je namenjena za primere hujših kršitev pogojev uporabe, sovražni govor, pozivanje k nasilju, objavljanje golote, in ne za prijavljanje komentarjev, s katerimi se ne strinjamo. Pred prijavo še enkrat dobro premislite, če je vsebina res primerna za prijavo.