Spostovani,
Zanima me vase mnenje oz nasvet v zvezi z naso situacijo.
Oba z mozem sva letnik 72, otroci so rojeni leta 2001 in 2003. Razmisljava o zavarovanju, ki bi nasi druzini v primeru nezgode katerega izmed naju omogocilo normalno funkcioniranje se naprej, obenem pa razmisljava tudi o studiju otrok in o renti. Ali obstaja kaksna primerna kombinacija?
Skusala bom biti bolj natanca: za otroke bi zelela, da sta nezgodno zavarovana tako, da v primeru tezke poskodbe ali trajne invalidnosti dobita toliko denarja, da jima to res omogoci vzpostavitev normalnega zivljenja. Zanima me ali obstaja v zvezi s tem se kombinacija za studij.
Za naju z mozem bi zelela narediti taksno nezgodno zavarovanje, da v primeru smrti, nezgode, invalidnosti, izgube delovnega mesta…druzina financno ne utrpi bistvenega, v kolikor pa se po dolocenih letih ne koristi te police, da bi se dalo to nezgodno zavarovanje spremeniti v rentno.
Ali obstaja kombinacija, v kateri so te postavke zdruzene?
Prebrala sem tudi, da imate sklenjeni dve polici; zakaj, hocem reci, ali se to splaca?
Kaksna je najbolj optimalna varcevalna doba in visina premije glede na vse, kar sem napislala?
Oz, kaksen je izracun za dobo dvajsetih let pri mesecnem vlozku:
a. 5.000 sit
b. 10.000 sit
c. 15.000 sit
Hvala za odgovor
Vitoslava
O tem se mi zdi je toliko podatkov, da se clovek v njih cisto izgubi in seveda prav taoliko ponudbe, kot amater pa tezko ocenis, katera je
Spoštovani!
Verjetno bi bilo najbolje,da se dogovoriva za osebno srečanje,seveda skupaj z vašim življenskim partnerjem.Moj email poznate,
Lepo vas pozdravljam in lep dan, Bruno