Driska pri dojencku
Spostovana Tanc!
Pisem vam zaradi nase skoraj 8 mesecev stare hcerkice.
Sama je pri odvajanju blata bila vedno bolj zaprte narave. Vecinoma je kakala par bobkov na dan. Ko sem zaradi zdravstvenih razlogov prenehala h gosti hrani dodajati moje mleko, smo presli na adaptirano. Po dobrem tednu uporabe se je zdelo, da se ji je prebava nekoliko uredila, saj je zacela kakat vec, kot samo bobke. Po dveh tednih je celo odvajala tudi po dva ali trikrat na dan.
Zadnjih pet dni pa se je odvajanje povecalo tudi na 7 ali 8 krat na dan. Celo ponoci se pokaka, kar se prej ni nikoli. Blato je kasasto, vcasih tudi malo sluzasto, ima neprijeten in mocnejsi vonj, kot ponavadi. Vmes sem jo poskusala hranit z rizem in korenckom in zdelo se je, da ji gre na bolje. Zato sem ji pricela dajat zopet normalno hrano: bucko, krompir, jabolko itd. Naslednji dan je zacela zopet odvajat pogosteje in vceraj smo bili zopet na 8 krat na dan. Vrocine ni imela, razpolozena je bila vredu, tudi jedla je zelo. Vceraj sem ji izmerila najvec 37.7, danes 37.3 telesne temperature. Smrkava ni.
Sem poskusala dobit naso pediatrinjo, ampak neuspesno. Naj vseeno vztrajam in poskusam hcerkico narocit?
Najlepsa hvala za vas odgovor.
Veckrat prebiram vas forum, ki je zelo v pomoc.
Pa lepe praznike!
Morda je krivec kravje mleko, prej kot pa vsa normalna živila, ki mnogo mnogo manj pogosto povzročajo kakršne koli težave.
Ukinite kravje mleko, da vidite, ali se bo to odvajanje uredilo.
Morda je krivec kravje mleko, prej kot pa vsa normalna živila, ki mnogo mnogo manj pogosto povzročajo kakršne koli težave.
Ukinite kravje mleko, da vidite, ali se bo to odvajanje uredilo.