Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Čustvena inteligenca, komunikacija in odnosi Drago darilo nekomu nekomu, ki ti je naprej metal brezposelnost??

Drago darilo nekomu nekomu, ki ti je naprej metal brezposelnost??

Mah On_, ti si res slabo prebral moje pismo …

Trudil sem se da bi ga, si se tudi ti trudila, da bi dobro prebrala moje odgovore? 😉 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mal lej, se ne sekiram, pusti in pozabi moj zapis …. Tu sem dobila še eno potrditev, da se na nobenem forumu, niti na MON-u, ne splača postavljati vprašanj, takšnih ali drugačnih, še najmanj takih osebne narave. Ker pol postaneš v očeh ljudeh, ki te ne poznajo, takoj hinavec (in to s strani ljudi, ki čez nekaj postov napišejo, da so sami imeli podobna vprašanja), zločinec, razvajenček in še kaj, samo človek ne … Brezveze. Vem, da sem enkrat na podforumu Rekreacije podala vprašanje in navedla ene ovire, pa me je ena forumovka začela dobesedno naganjati s foruma in zmerjati s hinavko, svašta (kot da je iz mojega vprašanja o rekreaciji zanalizirala mojo osebnost), svašta … Sem mislila, da je ta podforum kanček boljši, pa sem se očitno motila. Res ga je najbolje uporabljati za zabavo in jemati čim manj resno.

Ja, On, sem prebrala tvoje odgovore, zate pa ne vem, kje si prebral, da me je moj svak zmerjal s kmetom …

Tudi iz tega sem sklepal, da si “hinavska” do sebe in iz tistega, da bi mu vseeno dala darilo čeprav te je užalil. Ne vidim, da bi bila hinavska do drugih, raje sebe “prevaraš” samo da se ne bi zamerila….
Nekaj ti je o tem tudi Milamadona pisala 😉 Očitno nisem dobro prebral/razumel, sem mislil, da se napisano nanaša ne tvojega svaka… 🙁

Drugače se resnično opravičujem, če sem bil v svojih besedah…. grob?, preveč direkten?, nisem pisal o tebi, o tvojih lasnostih, želel sem le navest razloge zakaj prihajaš v takšne situacije v katerih ne veš ali bi “povozila” sebe zato, da bi v očeh drugih ne bila slaba oseba. Takšen vtis sem dobil ob prebiranju tvojega zapisa.
Ne vem če je to razlog, da cel mon označiš za “sovražno okolje”?

Vtakni si nekam to Milamadono, ko jo skoz omenjaš.

Hvala ti za tole Katjenka, čeprav najprej nisem hotel videt/razumet…..

Ti kar upaj jaz sem (skoraj) prepričan, da sem bil obdarovan, če sem bil vreden teh darov pa verjetno ne bom zvedel nikoli…. 😉 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No no Alexis. Kakšne besede so pa sedaj to!!!
Če se ti pač ne da več “poslušati” dobro namernih nasvetov, prelistaj na kakšno drugo temo. Ti si bila tista, ki si želela vedeti in verjemi, da so ti nekateri podarili svoj dragoceni čas z najboljšimi nameni, da ti pomagajo.

New Report

Close