Najdi forum

Ker vem da si redna na tem forumu, si bom drznil napisat tisto kar si ne moreva reči drug drugemu. Oba sva letos prestopila 40 let, oba sva poročena, imava otroke. Jaz se z tvojim možem res dobro zastopim, vidim da si tudi ti kr dobra frendica moji ženi…..

Za nazaj ne iščem opravičila, pač nama nekako ni bilo usojeno se zaplesti skupaj….pač življenje je šlo po svoje.
Sam ko se vidimo, takole enkrat na par mesecov……zakaj maš tako vlažne oči in ustnice ko se gledava? Zakaj ti tako čudno nabrekne koža? Zakaj mene vleče v tvoje nederje, med tvoje noge???? Zato ker sva preskočila mladost?? Mogoče zato ker se takrat nisva vžgala??

Da veš, popravljal za nazaj ne bom, ni fer in ni etično do najinih družin. Toda za vedno boš ostala na listi neizpolnjenih želja….sej veš, po sladoledu je vedno želja….ma ko se ga naješ ni več to to. Imej se rada in bodi v cvetju…..

Sem ti hotla napisat, da brez problema lahko vzameš mojega moža, ker je rahlo bi. Saj veš.Obenem ti sporočam, da mi je tvoja žena res všeč in ko se vidiva z njo, ima tudi ona vlažne ustnice… komaj čaka, da se bova vžgali, kot tudi jaz na to komaj čakam…

Zakaj pa tebe vleče
med moje noge, ne vem in nisem nikol opazila vzroka. Mogoče, saj si tudi ti bi, kot moj mož? Žal, nisi moj tip. Uživaj še naprej v sanjah, te so zastonj.

Lepo bodi še naprej…. 🙂

New Report

Close