Draga Gittaana
Draga Gittaana, kapo dol pred ljudmi kot si ti. Sama sem na srečo pred nekaj časa ze izstopila iz norega vrtiljaka, branje tega foruma je bil zame pravi balzam, saj mi je odprl oči, da sem pri norih dramah samo statist. Se vedno kdaj pa kdaj prebiram forum in ugotavljam, da si še vedno enako strpna, zavzeta, dobronamerna in zelo podkovana z znankem o tej motnji. Na neki način je škoda, da tako veliki ljudje ostanejo v anonimnosti in imajo za nagrado zgolj zavest, da so mnogim osvetlili pot do lepšega življenja. Zato res hvala iz srca in velik objem.
Pozdravljena Kristina 235!
Sem prav vesela zate, da ti je uspelo izstopiti iz dram in ponovno zaživete bolj polno življenje. Vidiš, to je meni čisto dovolj velika nagrada in priznanje :).
Kar počnem, vedno počnem zato, ker sem se sama tako odločila, ker vidim v tem nek smisel, seveda pa sem vesela, če iz tistega, kar počnem zraste kaj dobrega. Sem že nekje napisala, da sem globoko prepričana, da je vsak posameznik soodgovoren za družbo in okolje v katerem živi in namesto, da jamramo, kako se nič ne da, pa kaj bom jaz sam, pa saj ne se ne bo nič spremenilo…….je bolje narediti, kar pač lahko, kar misliš, da je prav in greš potem mirno in zadovoljno spat in tudi če se ti svet zruši na glavo, vsaj veš, da si vsaj ti dal vse od sebe.
Anonimnost mi je čisto ok, ker imam rada mir, sem dovolj pomirjena in zadovoljna sama s seboj, da ne potrebujem še kakšnih posebnih medalj, je pa nekaj ljudi, meni blizu, ki vedo, kaj počnem ( to in še kaj drugega) in mi dajo dovolj feedbacka in priznanja, tako, da lahko ves čas preverjam ali me ni kam odneslo in da vem ( poleg vaših pozitivnih mnenj) da je to, kar počnem dobro in smiselno.
Vendar, kot sem tudi že nekje napisala, v največje zadovoljstvo mi je brati tiste, ki so prišli sem čisto zmedeni, v totalnem kaosu, hudih situacijah, kako se počasi sestavljajo, pobirajo in kako kdaj tudi pošljejo kakšen feedback kako jim je uspelo tudi s pomočjo tega foruma izvlečt se iz nezdravih situacij, v katerih so bili. I še posebej sem vesela tistih, ki potem tu tudi ostanejo in pomagajo drugim s svojimi izkušnjami.
Tudi sama sem imela na svoji poti kar nekaj ljudi, ki so mi pomagali, kar tako, ker so bili super ljudje in sedaj to dajem naprej. Tisto, kar zalivaš raste, v kar usmerjaš energijo dobi moč in če je zaradi tega neka malega več dobrega, je to povsem dovolj :))
GittaAna
Pozdrav vsem!
Na pristavim h pohvalam še svoj piskerček. Sem ena tistih, ki je pred tremi leti, slučajno (čeprav vem, da slučajev ni), našla ta forum. Ga prebirala noč in dan, da sem ugotovila kaj se mi dogaja. Dogajalo pa se je, milo rečeno, vse od “hude ljubezni” do horror grozlijvk. Ja, res je, bila sem v popolnem kaosu, v glavi, v duši in v reali.
Hvala GA, hvala vsem, ki ste in še pišete o svojih mukah. Hvala tudi dr Dernovškovi za predavanje v Krki. Zame je bilo to, kar sem tam slišala, prelomno. Nekdo mi je nekoč povedal tole misel: Pomoč pride, ko jo potrebuješ. Od tebe pa je odvisno, kako jo boš sprejela. To je poleg misli: Če sam ne postaviš meja, ti jih postavi tvoje telo, tudi moj moto za vsak dan.
Še vedno redno prebiram ta forum. Včasih začutim potrebo, da tudi kaj napišem. Iskreno upam, da kaj dobrega in komu v pomoč.
Le sprejmi GA vse pohvale, ker si jih res zaslužiš. Vse dobro želim!