Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija dr.wollman v lj – ozdravitev odraslih???

dr.wollman v lj – ozdravitev odraslih???

Pozdravljeni!

Zelo bi bila vesela sporočil odraslih, ki so opravili terapije v Lj. Zanima me, če stvar res deluje, ker pri otrocih alergije lahko že same izvenijo s časom, ko otroci izgradijo imunski sistem in prerastejo težave ( naš, danes 13 letni fant je tako prerastel ogromno prehrambenih alergenov, ostaja pa še alergija na inhalacijske stvari- prah, pršica, cvetni prah, srbenje po tuširanju…)

Rada bi ga peljala, a nekako brez nekih pozitivnih referenc nekoga odraslega oklevam…

Najlepša hvala za odgovor!!!

Pozdravljena!Imam sina starega 18 let, ki se je zdravil v zdravstvenem centru dr.Wohlmannav Ljubljani.Vsi problemi,ki jih je imel so izginili.Imel je namreč stalno ponavljajoče driske,srbenje in hude težave z dihali.Na alergeološki ambulanti so bili pozitivni testi na hrano,pršice in trave.V Zdravstvenem centru dr.Wohlmanna so brez izvidov ugotovili iste alergije na podlagi nekega posebnega testiranja.S tem centrom imam zelo pozitivne izkušnje,saj so mojega sina ozdravili.Lp n!

Terapije so zelo učinkovite,izboljšanja se pokažejo že po 4 mesecih.Svetujem vam,da se čim prej odpravite,ker alergije same po sebi nikdar ne izginejo.Potuhnejo se in se pojavijo kasneje v življenju,ob nenadni oslabitvi imunskega sistema.
Sama sem po izobrazbi zobozdravnica in dobro poznam delovanje imunskega sistema,tako da je tudi moja hči bila hud alergik in je opravila 4 terapije.

New Report

Close