Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost dr. šimunič – praga?

dr. šimunič – praga?

Ali ni ta dr. Šimunič v Pragi? Tudi jaz bi rada vedela kakšna je čakalna doba,
kakšni so uspehi, ali te tam razumejo in koliko dni je potrebno ostati pri njih?
Kje se stanuje – v hotelu ali si v bolnici?
Naj nekdo prosim napiše nekaj o tem.

Dr. Šimunič ni v Pragi ampak je v Zagrebu, razno če obstaja še kakšen dr. Šimunič.
Na vrsti si tako rekoč takoj, ko pšokličeš 1. dan M. Za IVF prideš, ko imaš ovulacijo in ti s punkcijo vzamejo jajceca, nato odležiš v kliniki 2 do 3 ure in greš domov. Medtem ko ležiš ti že povejo koliko jajčec so ti uspeli vzeti. Po treh urah greš domov in jih nasljednji dan pokličeš, da povejo koliko jajčec se je oplodilo in da ti povejo točno kdaj naj prideš. Nato greš čez približno 3 dni po punkciji na transfer, kjer ti vstavijo jajčeca nato spet 3 ure počivaš in greš domov. če si iz Ljubljane rabiš do klinike dobri 2 uri, tako da ne rabiš nobenega hotela in podobno, kako pa zgleda v Pragi pa jaz ne vem.

Upam da sem pomagala, Mojca

Meni je rekel,da je cena 7700 kun in je kar dosti ceneje kot tu.ZZZSti povrne stroške

A to je komplet IVF z zdravili vred? Ni mogoče, no, da je taka razlika! Ali pa sem napačno razumela!

ja jaz sem se prej zmotila cena je 7700 kun za postopek in res je da je v Zagrebu neverjetno ceneje v primerjavi z nami.

Živijo, Manca!

Ali ti ZZZS vseeno pokrije vse stroške, čeprav tukaj porabiš vse 4 brezplačne postopke????

New Report

Close