dr. Macedoni
Jaz vem, da je moj otrok avtist in sem vesela, da sem dobila diagnozo zanj, saj zdaj delamo drugače in so napredki očitni. Tako kot je napisala Doe, Jane*** je to skupek motenj, ne samo ena in ne dajo diagnoze kar tako, ampak k več strokovnjakom, potem mora pa še Macedonijeva to potrditi. Upam, da vaša hči res nima avtizma. Si želim, da ga tudi moj otrok ne bi imel. Vendar je resnica, da ga ima in sem vesela, da vemo kaj je z njim.
Ljudje smo si različni, kar je nekomu všeč, drugemi ni. Kako nam je človek simpatičen, nima nič opraviti z njegovo strokovnostjo.
Pod lepljivo imate vprašanje: ldo je dober strokovnjak?
Moja hči nima avtizma, ampak smo imeli opravka z omenjeno zdravnico zaradi druge bolezni.
Pri njej smo bili z 2 otrokoma, dvojčkoma, ker se pač dvojčke vedno obravnava v paru. Za drugega otroka je rekla, kaj ta sploh dela tukaj, čeprav je pri prvem sumila na genetsko bolezen, ki se je kasneje tudi potrdila. Od daleč jo je pogledala in rekla, da je OK.
Diagnozo nama je povedala na način, kaj otrok ne bo zmogel, naj si poiščemo pomoč, da nas čaka hudo življenje, celo življensko dobo je hotela napovedati, ki je seveda ne ve nohče, lahko le ugibamo. To se mi zdi zelo neprofesionalno. Res, hvala Bogu, da imamo opravka đe z drugimi zdravniki in drugimi starši otrok z isto boleznijo, da so nam odprli oči tudi z druge plati, da se ne izpostavlja le tisto, kar otrok ne bo mogel.
Jaz imam zelo slabo izkušnjo z njo. Upam, da je takih čim manj. Bila sem zelo presenečena, ko sem brala v ONI, da dela predvsem z avtisti, ki so zelo občutljiva skupina.
pozdravljene,
natanko tako kot je opisala njen odnos “zavodnica” je imela do našega malčka. In se stinjam z vsem kar je napisala. Tudi jaz sem se čudila, kako lahko izusti kaj takšnega doktor po profesiji.Mislim da sploh nima čuta za človeka. Še in še negativnega bi lahklo naštevala, na kratko pa: mislim da z njenim odhodom ne bo ravno veliko prikrajšanih.
Lp
Moje mnenje pa je tako…
Vprašam vas kako spremlja Dr. Macedoni vaše otroke? Sprašuje starše in zapisuje kar povejo, to pa je tudi vse. Velikokrat otroka niti v tistih 10 minutah ne pogleda.
In kaj vam ponudi, kakšno zdravljenje? Ničesar!
Največkrat nepotrebne preiskave za katere že vnaprej napove da sigurno ne bodo pokazale nič…torej po nepotrebnem troši denar…
Take zdravnice pa res ne potrebujemo!
Brala sem članke in se sprašujem le kje so tiste timske obravnave in pregledi otrok ki jih omenja?
Slabše kot je ne more biti tudi če odide…saj že sedaj nimamo nič.
Lep pozdrav…
Dami,
timske obravnave še ni, je samo ideja.
Nekateri niste zadovoljni, sama poznam pa kar nekaj staršev, ki so dr. Macedoni zelo hvaležni in jo z njo bili zelo zadovoljni.
Na tem mestu tudi razpravo končujem.
ker res končujem z razpravo, sem vsa sporočila od tukaj naprej zbrisala.