Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Dr. Drobnič

Dr. Drobnič

A mogoče katera ve, koliko časa se čaka na pregled pri Dr. Drobniču (brez vez!!!)?

Thx!

On je drugace tudi androlog. Mislim, da ti bo kaksna druga lahko odgovorila, ker jih je kar nekaj tukaj gor bilo, ki hodijo k njemu ali pa so hodile!

Lep pozdrav!

Jaz sem se leta 2000 (po nasvetu prijateljice) odločila za Drobniča. Poklicala sem v aprilu, junija sem bila na razgovoru, septembra sva opravila z možem vse teste. Na podlagi teh (spet razgovor pri Drobniču) sem imela novembra operacijo.
V glavnem – dva meseca. Brez vez.
Osebno moram reči, da sem z njim mega zadovoljna. Prav tako je bil moj mož.

Hoj! Moj mož je šel tudi k njemu po izvid spermiograma, vendar to je bilo že 1 leto nazaj. Jaz imam za sabo hormonske preiskave in laparoskopijo, ki mi jo je naredil moj ginekolog, ki je prav tako iz Leonišča. Tako, da sem kar malo zmedena, kaj me sedaj čaka. Verjetno bom morala vse izvide nesti s seboj in upam, da mi ne bo treba spet na kakšno laparo, saj je prejšnja pokazala b.p. 3 cikle Klomijev sem pa tudi že ponjamsala, tako, da mi je moj G iz Leonišča nekako nakazal, da me čaka IUI. Menda je o mojem primeru govoril s kolegom Drobničem in se z njim dogovoril, da me bo vzel. Torej, upam, da mi ne bo treba vse še 1x.

Aja, saj res! Katere teste si opravila v septembru 2000? In na katero op. te je poslal? Laparo?

Čau!

Samoplačniško v Centru v Murglah prideš na vrsto že isti teden. LP, maja

New Report

Close